12 timmars sömn


Idag är det super fint väder och jag vill allt förutom sitta inne idag vill jag lova! Dessutom är jag utvilad och pigg efter 12 timmars sömn! (Jag och M la oss på soffan för att se på film efter Nova somnat, det tog 10 min så sov vi båda två.) Men jag måste sätta igång och packa kläder, så är det bara. Måste få undan lite skit inför visning och flytt. Dessutom åker jag till Stockholm på torsdag och träffar en kompis, och på lördag åker jag till Ullared med tjejerna. Så det måste liksom göras men bläääaaäaäa. 

Som sagt, på lördag åker jag till Ullared mes Sara, Elon och Saras kompis. Det ska bli så otroligt roligt, och jag är lite spänd för jag ska köra hela vägen. Jag har aldrig kört så långt förut. Men som tur var så får vi låna pappas bil och den är så himla skön att köra så det ska nog gå bra. Vi har hyrt stuga så vi sover där tills på söndag. Och helgen efter det så blir det tjejkväll på Fredagen, några av mammorna från mamma gruppen som ska gå ut och skaka rumpan. Mycket skoj inplanerat framöver, sånt gillar jag. Nej dags att ta tag i garderoben. Om någon skulle få för sig att komma hit och hålla mig sällskap så är man så välkommen!

Over and out


Rensning


Nova sover och Liam leker med bilar framför bolimompa. När Novis vaknar så ska vi åka och lämna Liam på dagis och sedan bege oss ner på stan för att möta upp några mammor för en fika. Nova saknar sina kompisar :) 

När vi kommer hem i eftermiddag så ska jag börja packa kläder. Jag hämtar flyttkartonger hos söders statsbud förra veckan, fick bara plats med 37 st i bilen så det fick räcka, men fick bara med mig 20 hem eftersom vagnen skulle med också, så resten får jag ta nästa gång jag åker ut. Men det räcker en bit iallafall. Tänkte rensa ut kläder som jag vet att vi inte kommer använda på 1 månad och packa ner det, så det blir tomt och fint i garderoberna. Dessutom blir det mindre att göra när det väl är dags. När det är gjort så ska jag gå på leksakerna, finns så mycket skit i Liams lådor. Trasiga saker, omaka saker som tappat bort sin kompis osv, sånt tänkte jag kasta och sen packa ner sånt som han inte leker med så ofta och bara spara alla viktiga leksaker. Sen blir det köket, men det lär inte bli den här veckan skulle jag tro. Våran förening har inte skickat in papprena till länsförsäkringar (som säljer mackans lägenhet), så dom har inte kunnat lägga ut den på hemnet ännu, vilket suuuuuger. Jag är helt övertygad om att hon gör så med flit för att hon hatar oss (ordförande i föreningen). Men dom räknade med att få in papprena idag eller imorgon så förhoppningsvis kommer den ut snart. Därför är även visningen uppskjuten som dom hade planerat skulle varas typ idag och imorgon. Men det blir nästa vecka istället. Jäkla kärring...

Nu ska jag packa ner lite mat och vatten till Nova och städa undan lite skit innan det är dags att dra :)

Over and out


mat


Nu är vi hemma i Norrtälje igen. Jag har försökt blogga under veckan men jag blir så satans less så jag gav upp.

Nova har verkligen utvecklats i matväg den här veckan. hon har ätit köttbullar, blodpudding, fisk, pannkaka, alla möjliga olika sorters frukt och grönsaker, mackor, skinka. osv osv. och allt har varit enligt normala recept. Inget special anpasat för henne liksom. Jag har slutat bry mig om kryddor, salt osv. Ja, inga enorma mängder såklart, men normala. I min egen mat så älskar jag ju ett kg salt i, som den turk jag är. Men har jag såklart på i efterhand isåfall. Mamma hade köpt en burk med barnmat från 1 år, som reserv bara ifall det skulle behövas. Och igår blev det blodpudding för ungarna, men eftersom Nova hade fått lite ont i magen på kvällen sist hon åt det så fick hon den här barnmatsburken istället. Och hon slukade nästan hela! Det var en sån där större burk, inte dom 240 ml eller vad det nu är i dom andra, utan en dubbelt så stor typ. Oj så stolt jag blev. Den var ju såklart godare än dom andra eftersom det är större bitar och mer smak. Men jag ska inte ge henne barnmatsburkar alls i vanliga fall, utan bara som nu, i nödfall. Känns läskigt men ändå väldigt skönt och naturligt att Novalie har blivit så "stor", att man inte längre behöver anpassa allting, hon är liksom ett BARN nu, och inte lika mycket bebis. Konstigt faktiskt.

Står gör hon också, hon tar tag i något och sen släpper hon och står själv tills hon upptäcker det och blir en fegis och sätter sig ner. Hon vågar inte riktigt stå ännu, men hon kan. Så det är nog bara en tidsfråga innan hon släpper helt och sen så småning tar några steg. Mammas stora tjej.

Ikväll skulle vi ta med barnen och gå på blues festivalen här i Norrtälje. Vi ville gå själva men fick ingen barnvakt så vi tänkte ta med som en liten stund och lyssna på musiken och mysa, men Mackan var där igår och tyckte det var alldeles för röjjigt för att ta med dom dit. Så han sa att jag kunde gå istället så kunde han vara hemma med dom. Vilket jag egentligen ville, men det kändes inte helt rätt då det är en av hans favorit artister som uppträder ikväll. Så jag sa att det är klart han ska gå så är jag hemma med barnen. Så nu har jag laddat med ostbågar, cola zero och lite bra serier. Men jag har en känsla av att jag hinner somna innan jag hinner börja. 

Nu har iallafall barnen somnat och jag har lite egen tid i soffan. SKÖNT.



Utkast: Jul. 27, 2012

Jag har helt tappat suget att mobil blogga eftersom det verkar helt omöjligt att lägga upp bilder. dessutom måste jag logga in på webbläsaren för att akriva för inga av mina sms inlägg kommer fram. jag vet att apprn funkar igen men den kan jag inte använda eftersom jag har android. någon som vet vad man kan göra? Vi är ute på landet oh myser. just nu aitter jag och nova på en filt oh lekerm hag i solen och hon i skuggan. Det har hon valt själv. hon äter digestive kex och jag dricker cola zero. helt okej. mamma och pappa är i strömma och hämtar en båt, buster magnum, som dom köpt idag. Sen hämtar dom oss så ska vi ut på en tur. marley, liam, melina och craig också såklart.

Landet igen

Nu hart vi vart hemma i två dagar och packat lite i lägenheten och rensat ut massa skit inför visning om ca en vecka. Strax kommer Jessie med Liam och då ska jag ta barnen och åka ut till landet till mamma och pappa. Därför har vi fixat ganska mycket innan nu. Super skönt! Det blev 10 kartonger som vi ställde hos svärföräldrarna och ändå så känns det inte som att nånting saknas! helt otroligt hur mycket skit man får plats med.

Nu måste jag packa det sista för att åka iväg. Tjing!

Novalie stog upp!

Idag trotsade jag min onda hals och mina blåsfyllda händer och åkte till nyköping för att hämta en köksö som vi köpt på blocket. och när jag kom tillbaka till landet nu så visade pappa en film från idag där Novalie satt på stranden och lekte och plötsligt ställde sig upp själv. det var bara några sekunder och så ramlade hon, men ändå! Hon ställde sig själv! Mammas stora tjej. <3

någon som läser?

Jag vet att jag mest klagar just nu- med all rätt kan jag tycka eftersom jag tydligen har halsfluss nu. Men är det någon som läser min blogg längre? Min statistik funkar fortfarande inte så jag har noll koll på hur många.

Ligger på soffan ute på landet nu och låter mamma och pappa ta hand om oss. det var enbart viljekraft som tog oss hit för fy vad dåligt jag mådde i bilen. Däckade direkt när vi kom fram.

kul natt

Eller inte. Nova hae sovit och vart duktig som vanligt. däremot frös jag som aldrig förr. jag var tvungen att hämta upp Nova för kroppsvärme. jag gick upp vid fyra, när Mackan gick upp, och tog tempern. 39,5 visade den. tog två alvedon och svettningana var ett faktum. det rann överallt hela tiden och jag kunde inte sova. Vi tänkte att vi måste srälla in fotograferingen eftersom jag var i no tillstånd att röra mig, eller något. men nu ringde bodde och sa att han hhälper mig städa och fixa. skönt att man har så hjälpsamma människor i sitt liv<3 Jag hoppas att jag ska hitta lite obefintlig energi för att åka iväg till mam o pap efteråt så att nova får leka lite. jag har svårt att se hur jag ens ska klara av att ge henne mat faktiskt. än mindre sitta och leka och underhålla.

sjuk

Kul dag. NOT. Vaknade som sagt med ont i halsen men jag ignorerade det för jag mådde som vanligt i övrigt. Och så nu på eftermiddagen slog det till rejält. Känner mig febrig, ont i halsen, huvudet, mår illa. Bläää. Jag har VERKLIGEN inte tid att vara sjuk nu. Speciellt inte när Novalie är hyper aktiv och piggade än ever. Suck.

Bildbomb

Nova är en ängel, jag tror det var 4e natten i rad nu som hon sov hela natten, betyder det början på en ny fas? Jag hoppas det. Jag känner mig som en ny människa med massa energi! Förutom att jag vaknade med ont i halsen i morse då men det är skitsamma känner jag.

Imorgon efter fotograferingen ska jag och Nova åka ut till mamma och pappa på landet, sen får hon vara där på onsdag medan jag åker till Nyköping och hämtar en köksö till vår nya lägenhet, den ska få stå ute på landet tills vi flyttar. Jag tar med mig Linnea som sällskap för jag vågar inte åka själv. Chicken mandaaaa. Sen åker jag tillbaka till landet på eftermiddagen och så stannar vi hela Torsdag också, för då ska det bli fint väder. 

(AAAAJ, jag gick iväg en sväng under tiden jag skrev detta och påväg tillbaka slog jag i tån hårt som fejn i Liams stol. Novalie sitter här på golvet och leker med en bok och började skratta åt mig! Hon sitter fortfarande här och ler och fnissar. Busunge!)

Idag blir det städa städa städa. Men det är ju sååå tråkigt, speciellt när det är så himla fint väder ute! Jaja, bit ihop Amanda.

 

längtar

Det är så tråkigt att jag inte kan få in några bilder när jag bloggar från mobilen. jag har inte iphone så alltaå ingen app. någon som vet om det går på något vis?

Jag lääängtar ihjäl mig tills vi ska flytta. på tisdag kommer dom och fotar och då är föraäljningen äntligen igång. jag sitter jämt och drömmer om hur det ska se ut och vad vi måste köpa. barnen ska äntligen få egna rum som jag längtar efter att inreda. vill ha väggdekor i novas rum. hoppas man får d Hur har ni haft det?? Kul?? Och hur har det gått med huset?! Vi vill komma på grillning vid vattnet! :D et. jag är inte van att bo i hyresrätt men det blir nog bra. vi måste köpa tvätt och diskmaskin också. och köksbord för det har vi inget. det vi har nu är lånat feån Mackans kompis.

sömntuta

De senaste dagarna har Novalie sovit hur bra som helst på nätterna. vaknat ett par gånger för lite vatten och napp. Thats it! Jag hoppas drt fortaätter såhär nu så vi får sömnen tillbaka! jag fick sovmorgon imorse och gick upp kl 10 så nu är jag riktigt utvilad. inte mackan dock som gick upp kl 6.30 med Nova så hab gick och la sig en stund nu. idag ska vi städa luckor och väggar och golv ibför fotografering på Tisdag. världens tråkigaste dag för barnen men vi får göra lite lek pauser då och då.

Stockholm

Idag ska jag åka till Stockholm. Utan barn, det har inte hänt förut sen Novalie föddes. Jag ska först åka hem till Tette och mysa med henne och Malou och överlämna Malous dop present som blev hemma med sjuka Mackan sist. Sen ska jag möta upp Jacke, Elon och Hanna för att käka middag och ta ett glas vin. Ska bli så jäkla underbart att få umgås lite med mina vänner igen. Det händer väldigt sällan, och framförallt så är vi aldrig ensamma. Jag parkerar bilen hos mamma och pappa som är på landet, och sen går vi där omkring någonstans. Myspys.

Jaaaaaaaaaaaaaa

Yes yes yes. Vi tog lägenheten. Vi låg nummer 1 och fick alltså bestämma om vi ville ha den eller ej. och det ville vi. Det var ett annat par där och kollade och man kunde ju se hennes besvikelse när jag på plats meddelade att vi skulle ta den. Den var inte super duper fräsch i badrum och kök men det är sånt man kan fixa till med små detaljer, typ byta handtag och sätta dit vår egen prägel. Men alla rum var super fina! och dom var större än jag hade föreställt mig. Skit kul verkligen. Alla får ett eget rum och i vardagsrummet finns det en öppen spis, som man får elda i! Vilken lycka! Två ballkonger är det, med sol hela dagen. Lägenheten är på 103,4 kvm så det är rymligt! En liten klädkammare finns det också. och massa garderober. Vilket vi verkligen saknar nu. Utanför lägenheten så ligger en jätte fin lekplats och från balkongen ser man Norrtälje viken. Så det är lite havutsikt också ;) Hihi. Skit nöjda är vi. Nu ska vi bara sätta i gång med försäljningen av den här lägenheten. Fy satan va kul det här ska bli!

Sjuuuuk

Var till läkaren med Nova imorse igen. Inte för att det blivit värre men för att hon verkar ha ont i öronen fortfarande och häromdan hade hon utslag bakom båda öronen och kliade sööönder. Dessutom hostar hon fortfarande jätte mycket och stör sig själv på natten. Domen blev öroninflammation på ena örat istället för båda den här gången. Den har förmodligen bara inte försvunnit än men hon fick ändå ny antibiotika utskriven och även en ny inhalator för att hjälpa henne andas. Det kan röra sig om förkylnings astma sa läkaren så vi ska testa detta nu i 2 veckor flera gånger om dagen och se om det blir bättre. Hon ville använda nova som en slags försöks kanin för att eventuellt börja ge ut det här till bebisar i vinter när alla blir förkylda. Jag har inget emot att hon är försökskanin om det innebär att hon kanske slipper må dåligt.

Snart kommer Jessie hit (Liams mamma) och ska passa barnen 1 timme medan vi åker iväg och kollar på lägenheten. Så sjukt spännande. Jag hoppas hoppas hoppas.

Örebro trip

Vi har verkligen haft det helt underbart på vår lilla mini resa! Så jäkla kul och mysigt. Jag fick alltså det här i present av Mackan och hans päron. Vi lämnade ungarna hos dom igår vid 11 tiden och sedan styrde vi bilen mot Örebro. Vi stannade i enköping på vägen och käkade lunch på ett jätte mysigt litet hål i väggen. Väl i Örebro så svängde vi av mot eurostop för att Mackan skulle köpa en öl som han kunde smutta på medan jag fick massage på kvällen. När vi ändå var där så ville jag gärna åka förbi Lundby (som ligger 3 min därifrån) där jag är uppvuxen. Jag ville åka förbi och titta på huset där jag bodde och sådär. Det blev en riktig nostalgitripp förbi gamla skolan och alla gamla kompisars hus osv. Vi stannade och tog ett smyg foto som jag mmsade till pappa. Därifrån ställde vi in google maps på röcklinge, som inte fanns med på gpsen. Vi hade tur för det visade sig vara närmare att åka via vivalla lundby så vi var där på 10 min. Så sjukt mysigt ställe var det! Vi bodde i en lappkåta med öppen brasa och tända ljus. Brasan var dock inte tänd för det var för varmt. Vi fick kaffe och te när vi kom och sen spelade vi lite yatzy innan jag skulle få min 60 min massage kl 18. SÅ SJUKT SKÖNT. Hon hittade massor med knutar och annat skit som man får när man sitter vaken om nätterna. Det var väl behövligt. Sen åt vi mat och spelade frågespel och drack vin. Vi bara var. Så underbart. Sen gick vi och la oss vid 24 och sov till 8.50. När hände det senast liksom? Vi ville ha frukost kl 9 så vi skulle hinna med en promenad efteråt.

Vi gick upp i skogen och följde lite konstiga vägar som vi blev rekomenderade och hamnade vid ett kalkbrott. Det var skit fint, jag har aldrig sett ett sånt förut. Inte på det viset iallafall. Det var helt turkost vatten och en liten strand på ena sidan. Super fint, jag hade lätt badat om det varit lite bättre väder. När vi skulle därifrån så blev vi jagade av getingar och bronsar så det gick jäkligt fort tillbaka till gården vill jag lova. Vi måste ha sett himla roliga ut. Kameran har såklart börjat flippa och tar bara bilder när den vill, så det blev inte så många, men jag lägger upp det jag har imorgon. 

Efter promenaden så packade vi ihop oss och begav oss till Gustavsvik, ett äventyrsbad i Örebro. Jag var där jämt när jag var liten men har inte vart där på många år så det var himla kul att se hur dom gjort om. Det såg typ exakt likadant ut som det gjorde då, fast dom har tryckt in lite fler rutchkanor och annat spännande. När vi kom dit och skulle betala så frågade dom om vi ville lägga till 40 kr för att få tillgång till relaxen med egen bar, bubbelpool och gratis solning. Eh, ja tack? Så vi gick runt i morgonrockar och njöt igen. Vi tog en öl i baren (alkoholfri för mig eftersom jag skulle köra) och la oss i bubbelpoolen. Löste korsord, pratade, njöt. Noll stress. Vi badade lite och åkte rutchkana mellan varven men hamnade av någon anledning alltid uppe vid relaxen igen. Det var så satans skönt. Sen gick vi och solade såklart, men jag råkade stänga av knappen för under kroppen så jag fick bara "sol" från brösten och upp. Snyggt. Verkligen.

Jag släppte av Mackan hos hans kompis i Norrtälje på vägen hem innan jag hämtade ungarna. Och oj vad jag har saknat dom. Hann pussa och krama lite på dom innan dom somnade ganska fort. Sen satte jag mig i soffan och käkade sushi och kollade på tv. Och här sitter jag fortfarande. Tänkte gå och sova snart.

Vi har haft det så underbart, men jag är glad att vara hemma med barnen igen. Jag är så glad att vi har haft möjlighet att komma iväg och göra saker och har så snälla föräldrar som stället upp och gärn umgås med sina barnbarn. Jag tror det är viktigt att få lite tid själva ibland. Jag har helt ny energi och känner mig lite som en ny människa.

 

poker

Testa att sms blogga nyss men det har inte kommit upp nåt. Funkade det eller?

Pappa och jag spelar en poker turnering och är just nu på final bordet. spännande!

Är det förresten någon som fortfarande tvättar alla kläder ni köper till era barn innan ni använder dom? En liten tanke så här på kvällskvisten.

Landet

Sitter ute på landet och kollar ut på det tråkiga bajs vädret. Det är jag, Novalie och Mamma och Pappa här ute. Marcus och Liam skulle komma också men Mackan är sjuk så dom blev hemma istället. Imorgon åker vi hem till dom och på tisdag åker jag och M till Örebro för mys på blå bergets lilla spa. Verkar skit mysigt!

Eftersom det är sådant piss väder idag så tog vi bilen till värmdö för att kolla på ny mobil åt mamma. Hon är kvar på stenåldern och har haft någon gammal sony ericsson vanlig med knappar. Men hon har börjat spela wordfued på min mobil så nu behövde hon ju en ny... Det blev en samsung galaxy S3. Jag är så stolt! "hur höjjer man?", "hur sänker man?", "hur stänger man av?" "hur gör man det och det och det?" Hon är gullig min mamma. Novalie sover och jag sitter och tar ett glas rosé och låtsas att jag också har semester som mamma och pappa. Super skönt.

Igår var vi på dop jag och Nova. Det var söta Malou som fick vatten på huvudet. Jätte mysigt var det, och GOTT. Så sjukt god smörgås tårta och biskvier. (stavas?) Mums! Och dom hade gjort så fint :) Väl hemma igen så tog vi båten över till farbror och faster på saltarö. Nova var inte storm förtjust över att åka båt, tror flytvästen satt oskönt. Men flakmoppen dit var en riktig höjdare! Hon tjöt av skratt hela vägen till båten. Väl där borta så var farmor och hennes systrar där, och även min kusin med förädrar och kille. Så vi tog fram badringen och skickade ut johanna i det kalla vattnet efter båten. Jätte kul. Det blev några glas champagne eftersom fina farmor fyllde ung.

Ska det bli bättre väder i veckan eller? Någon som vet?

Puss

snart!

Snart är jag hos min älskling igen. jag sitter och väntar på tvärbanan som tar mig till sjösdtaden där Nova är. åh vad jag ska pussa.och krama henne! Helt otroligt hur man kan sakna någon så mycket. Vi åker ut till landet med mamma och pappa sen. och imorgon ska vi på dop! Myspys!

snabbinlägg

Har varit i furuvik igår till idag, två dagar inne i parken och en natt i stuga. Super mysigt! Tänkte berätta mer om det senare, för nu blir det mat och film i soffan. TRÖTT. Men vi har haft det super bra, har bränt mig och gått upp 8 kg. Nej men det känns så. Vi har badat, kollat på djur och åkt karuseller. Jätte roligt har det varit verkligen. Och L har haft det jätte kul! Jag har saknat Novalie så att det gör ont i hela mig, men med facit i hand så var det faktiskt bättre för henne att inte följa med :) Och hon har det jätte bra hos mormor och morfar, och imorgon åker jag till henne! Mitt hjärta. På återseende

Mamma sjukling <3

Usch vilken ångest jag har haft idag. Redan imorse när vi vaknade så kände jag att det finns inte en chans att Novalie kan följa med till furuvik. Jag får vara hemma med henne tänkte jag. Fast det går inte för då kommer inte Mackan och Liam dit eftersom han inte har körkort. Mackan får vara hemma? Nej fy så tråkigt. Novalie får följa med ändå och bara sitta i skuggan i vagnen? Men hur kul har hon då? Och hur kul får Liam då? Nej, jag ringde mamma för att bolla lite och undra vad hon tyckte vi skulle göra. Att avboka resan var ingen alternativ då vi inte skulle få ett öre tillbaka. Hon sa att jag skulle åka ner med henne till sjukhuset till att börja med. Så det gjorde jag, vi fick en tid kl 11. Vi har varit hos läkaren vad som känns som 100 gånger sen hon föddes, alltid pga av slem och hosta, men dom säger alltid samma sak- "Det är ingen fara. bara lite slem" Eller "ge henne en alvedon och lite slemlösande". Men aldrig har det hjälpt. Idag kollade hon i Novas öron och sa direkt, "ojdå, här har vi en ordentlig öroninflammation". Och samma sak på andra örat. Stackars mammas hjärta. Inte så konstigt att hon inte har sovit på en vecka. Jag vet ju själv att öroninflammation gör ondast på nätterna. Och jag som har varit så frustrerad och arg över att hon bara skrikit och pipit konstant hela nätterna. Usch, stackarn. Jag ringde iallafall mamma som sa att jag kunde komma ut med Nova till henne på landet. Hon börjar sin semester idag och skulle ut med en kompis. Så jag ringde renée och frågade om jag kunde låna hennes bil ut till landet, och det fick jag såklart. 

Så med lite ångest och skuldkänslor så körde jag ut henne till värmdö, hon sov nästan hela vägen dit pluttan. Men så fort vi kom fram så började hon skratta och vara super glad. Hon älskar att vara där och hon älskar sin mormor, så det kändes ganska okej ändå. Jag vet att hon har det roligare och bättre där ute i några dagar :) Kanske är det mitt samvete som talar, vem vet. Men jag tror nog faktiskt det. Mammas älskling <3

imorgon kl 8 kommer Sara, F och Eddie hit och så åker vi och handlar lite små grejer innan vi åker mot furuvik. Det ska bli jätte roligt att komma iväg ett par dagar och bada och kanske fånga lite sol. 

Massor med skoj!

Det blir lite halv dålig uppdatering nu när Mackan har semester, det finns ju så mycket mysigt vi måste hinna med! Vi har ganska mycket planerat nu de här två veckorna faktiskt- Underbart tycker jag som älskar att ha mycket på g!

Imorgon ska jag ner på stan och fixa lite saker, bla ska jag köpa en våtdräkt till Novalie på babyproffsen som vi ska ha med på Onsdag. För då ska vi åka till Furuvik med Sara, Fredrik och deras Eddie som är lika gammal som Novalie. Vi åker rätt tidigt på onsdag så vi har hela dagen där, sen har vi hyrt stugor så vi sover där tills på torsdag. Vi ska vara där hela dagen på Torsdag också är det tänkt. Ska bli super mysigt. Så imorgon ska jag förbi systemet och köpa lite vin och gott till kvällen. Myspys! Sen på Fredag så kommer Mackans bästa vän Ben över på middag, han har skrivit en jätte super fin låt för några år sen, som jag ska spela in. Så vi ska prata musik och dricka lite vin är det tänkt. På Lördag ska vi till Haninge och gå på dop! Sötaste, finaste lilla Malou ska få vatten på huvudet. Efter dopet så åker vi ut till landet och stannar till förhoppningsvis tisdag. Och då ska vi hem tidigt för att få gå och kolla på lägenheten! Så sjukt spännande!

Men det tar inte slut där heller, för dagen efter, den 10e så åker jag och Marcus till Örebro för att gå på spa. Jag fick det av honom och Bosse och Renee i födelsedags present. Vi ska bo på något spa lite utanför örebro och få massage och ha det underbart. Barnvakt ingick självklart också. Härligt! Därefter är det rätt lugnt men jag har en känsla av att det kommer vara ganska skönt. Fast sen är det ju lördag den 14e och då är det american car show i Norrtälje. Då ska vi gå ner med barnen på stan och kolla på bilarna och sen blir det förmodligen barnvakt på kvällen för att festa till det lite. Mackan har missat det nu 2 år i rad pga av mig så jag lovade förra året att vi skulle gå dit. Min fina sosso kanske kommer upp då också om vi har tur. Sen börjar Mackan jobba igen och det blir "som vanligt" igen. Men det blir nog mysigt det också. Men jag tänker passa på att njuta nu när han är hemma, för jag får ju lite sovmorgon ibland. Både idag och imorgon ska jag få sova! Härligt.

Idag har vi varit i uppsala. Vi fick låna svärmors bil som är två dörrars och världens minsta. När man körde i över 90 så åkte den typ åt sidan kändes det som haha. Vi trängde in barnstol och Mackan där bak och så fick vagnen ligga i framsätet. Det gick! Men imorgon ska vi låna deras andra bil som är mycket större. Tack och lov! haha. Vi avslutade med ikea där vi köpte lakan till barnen, och lite lampor. Vi kollade även ut vad vi vill ha för köksbord och vardagsrums bord sen när vi flyttar. Jag tror nog vi ska kunna komma överens!


biomys

Nu har jag och älsklingen varit på bio och sett promotheus, den var inge vidare. inte alls faktiskt. bra gjord men ingen film i min smak. efter det fick vi till Barcelona och käkade tapas. mums. men vi kände oss inte riktift nöjda efter det, så vi gick till Fridays i kungsan och tog en drink. jag satt ute under filten medan han gick in och handlade, han ville överraska mig. det blev en gegantisk strawberry diqoury i typ wn vas. den var STOR. Och en efterätt som jag knappt orkade. så sjukt mäktig, och så var jag ju väldigt mätt! Nu sitter vi på bussen på väg till Norrtälje igen. vi ska hämta upp Nova hos farmor. och oj vad jag saknar henne! Jag ska pussa på henne massor, även om hon förmodligen och förhoppningsvis sover. sen ska vi se på filmen prime time. den andra i serien om annika bengtzon, forts på nobels restamente. jag är en riktif sucker för svenska kriminalare så det blir nog bra!

RSS 2.0