jndmslckdm

Jag kände mig lite tom när det kom till rubrik, så det fick bli såhär logiskt.

Vilka intensiva veckor! Jobb jobb jobb. Igår slutade jag dock kl 17 och begav mig till haninge för en grill kväll med tjejerna. Det var helt underbart skönt att träffa dom igen. När jag vaknade imorse så tänkte jag sätta mig på altanen hos mor och far och sola, (som såklart var ute på landet den här helgen) men upptäckte till min förskräckelse att det satt en spindel på stolen och var därför tvungen att gå in igen. Istället begav jag mig till Farsta med mina fina kusiner där vi kikade lite butiker och åt lite lunch. Nu är jag äntligen hemma i Norrtälje igen och det är riktigt skönt att ligga hemma i soffan. 

Imorgon är både jag och Marcus lediga, därför ska vi göra något mysigt tillsammans. Det var länge sen vi var lediga båda två samtidigt. Han skulle planera något, så vi får se vad som händer. På kvällen är det dock klart att vi och Abbe ska åka till Åstaberg för att gå på Big brother live då min kära vän Madde är nominerad, Igen. De ringde igår och undrade om vi ville komma och självklart vill jag vara där och stötta henne ifall hon skulle komma ut. Dock är det inte säkert hon åker ut vilket jag har trott att hon ska göra två veckor i rad nu. Det är bara att hålla tummarna för henne. 

Nej nu ska jag kolla vidare på filmen på 5an som är sjukt bra!

(Jag är medveten om att detta var Sveriges kanske tråkigaste och mest innehålslösa inlägg men ni får nöja er ändå. Jag är trött)

Over and out

Halva tiden har nu gått..

Helt otroligt att jag har gått halva graviditeten redan. det är underbart och nu syns det äntligen att jag är gravid på riktigt riktigt. Underbart!

Har jobbat som en rumpa sedan sist men idag är jag äntligen ledig och solen skiner! Jag ska rota lite bland kläderna nu och se om jag hittar någon klänning eller liknande som jag kommer i. Med leggins såklart. Jag tycker att det känns för naket att gå barbent redan. Dessutom är jag vit och fruktansvärt hårig för tillfället. Jag ska nog ta en liten sväng med hyveln längs benet också nu när jag ändå kommer ihåg. Det var ju ett tag sen kan man säga. Båda benen ska såklart få sig en omgång, inte bara ena..

Efter detta äventyr ska jag träffa Sara som kommer hit vid 12, vi ska ner på stan och ta en fika och njuta lite av solen och värmen. Hade tänkt att sova hos mor och far igår och sedan åka hit på morgonen men planerna blev ändrade så jag spenderade natten sömnlös här med sjuklingarna. Lika bra det, så slapp jag resan på min lediga dag. 

Over and out

Ultraljud och fin besök

Nu var det länge sedan jag skrev. Det är faktiskt så att, Håll i er, Jag har inte haft tid! Hur otroligt det än låter att jag numera har ett liv där jag inte hinner gå in och blogga så är det faktiskt sant. I Torsdags så var det första dagen i nya butiken i Åkersberga. Vi fixade det sista inför öppningen i Fredags. Det har varit hur kul som helst, massor med folk hela helgen. Igår var jag dock ledig eftersom jag och älskling var på ultraljud och tittade på våran lilla flicka i magen. Det är helt otroligt hur märkligt det känns att sitta och titta på livet som rör sig där inne. Jag kan inte förstå att det ska bli en människa som ska komma ut och vara här med oss. Helt underbart!

Idag är jag också ledig, väntar nu på att min kära far ska komma hit och hälsa på mig. Egentligen kommer han för att lämna 4 flyttkartonger med kläder och skor, en dammsugare och min cykel! Men såklart också för att träffa sin otroligt underbara dotter. Jag saknar honom så mycket så det ska bli kul att ha honom här en stund. Tanken var och är egentligen att jag ska följa med honom hem sen för att hälsa på, men jag jobbar imorgon bitti och måste då åka ganska långt till jobbet som jag äntligen har ganska nära till. Dessutom är det första dagen med min cykel och jag kan inte låta bli att längta tills jag får cykla till busstation imorgon och cykla hem imorgon kväll. Därför lutar det åt att jag stannar hemma med mina killar ikväll. Dessutom är det så himla fint väder så jag kan inte låta bli att hoppas att det kanske står grillning på schemat ikväll. Vi får se. Gud vilket tråkigt inlägg, men what to do. Jag har ju blivit en busy woman. Nu står det jobb på schemat resten av veckan. Ons- Sön, men på fredag blir det påsk firande hos Marcus mormor och på lördag ska vi hem till hans mamma. Det ska bli himla trevligt. Jag bara fullkommligt älskar hans mamma. Hon är helt underbar och jag ser mycket fram emot helgen. Nej nu är det dags att gå och slänga lite soppor. 

Ja just det, jag fick mina allra första mamma jeans av Mackan igår och det är det skönaste jag har klätt mina ben i på år. Jag har svårt att se hur jag någonsin kommer leva utan dessa, men det återstår att se. För tillfället tänker jag dock bo i dom. 

Over and out



Onsdags äventyr

God morgon! Jag har just tagit en varm skön dusch, i samband med detta upptäckte jag att jag börjar bli för rund om magen för att se ner till min lilla vän mufflan. Så det får nog bli en total rensning där nere i dagarna för att sedan låta det gro tills magen är borta. Nu tänker ni, "usch va äcklig hon är". Ja, det är mycket möjligt att jag faktiskt är, men jag skojar självfallet och tänkte att när det blir så svårt för mig får jag lämna över denna ärade uppgift till någon annan. Intressant information? Jag tyckte iallfall att det var en otroligt fashinerande upptäckt.

Nu ska jag göra mig iordning för att möta upp min kära man på stan. Han är just nu med L och J på bvc för en 1,5 års kontroll med lillen. Jag önskar att jag kunde vara med, men vi har nog inte riktigt kommit dit ännu så jag nöjer mig med en nogrann genomgång efteråt, och hoppas såklart att allt har gått bra. Vi ska gå och käka lite frulle hoppas jag, för här hemma ekar det tomt på frulle-fronten. Sen ska vi gå till blomsterlandet och köpa lite växter, örter, grönsaksplantor osv. Vi ska ha en liten farm här ute på var altan är tanken. Vi ska också flytta staketet idag och göra uteplatsen större, och där med också börja kolla lite smått på utemöbler som vi ännu inte har. Det blir svårt att sätta sig ute i solen och dricka en kopp te då, men jag nöjer mig med min luft-stol än sålänge.

Ikväll ryktas det även om en middag med Sara och Fredrik, det ska bli himla trevligt. Vet inte hur det är bestämt men det bli nog bra. Nu ska jag sätta på mig ansiktet och bege mig. På återseende gott folk.

Over and out


Bjuder på några fina bilder, det första är den gudomliga förrätt som mackan lagade ti Fredags. Peace of heaven oh yes. Den andra bilden visar en spännande variant av gino som jag fick i söndags. mycket gott. Och sista bilden behöver nog inte någon presentation.



Måndag. Vecka 18

Har jobbat hela helgen och därför inte orkat skriva något här, det är synd eftersom jag säkerligen kommer tycka att det är himla kul att läsa detta senare. Jag ska bättra mig.
Nu går det undan vill jag lova. yeah. En vecka kvar till UL. Namn diskussionen går het här hemma trots att vi inte vet vad det är för kön ännu. Är det en tjej så är vi helt klara. Men är det en kille så får vi ta en fight i ringen vill jag lova. Det finns inte en chans att jag kämmer ut något ur min muffla som sedan ska få namnet Anders, olle eller johan. Då får han föda ungen själv. Sådeså. 

Vi är så lyckligt lottade därför att vi har fått en barnvagn helt gratis! En syskonvagn, som vi ville ha. Det är inte just den varianten vi har kollat på men hey den är gratis så vem klagar. Då är planen att vi ska köpa en enkel vagn att ha varannan vecka när det är bara är lillbebis hos oss. Så kör vi syskonvagn när båda krigarna är här. Himla dejligt ska det bli. 

Idag var jag nere på stan och fikade och kollade på baby kläder med söta Sara som också ska ha bebis ungefär samtidigt. Det var jätte kul, vi käkade glass, tog en fika, kollade på baby kläder och mätte magar som hon så fint uttryckte det. Ja, vi stod med en linjal och mätte vem som var störst. Typ. 

Idag är det rester som gäller här på planetvägen. Vi har samlat på oss rester nu i flera dagar så det är bäst att käka upp dom. Det blir en blandning utav kyckling africana, pasta, ris, svamp sås, roulader med sås, potatis, blodpudding och bacon. Nja, blandningen låter väl inte så god men jag väljer nog ut en av rätterna så får monstret äta resten!

På återseende folks



Jobbjobbjobb

Idag är det äntligen dags för jobb igen! tjoho. Dock mår jag inte så bra men det är bara att bita ihop, det ska iallfall bli kul att komma till jobbet igen efter några dagar ledigt. Jag är så nyfiken på vem jag ska jobba med! Jag bara älskar alla i Täby, dom är så himla goa och glada hela bunten. 

Sitter och tittar på lilleman som sitter och skrattar smått hysteriskt åt någon ritad gubbe på barnkanalen, det är fachinerande hur roligt han kan tycka att det är. Jag skulle så gärna vilja hoppa in i huvudet och se vad han ser, uppleva det roliga. Hur gäftigt hade inte det varit att få kliva in i ett barns huvud för en dag? Okej, nu medger jag att jag kanske låter som en psykopat. Men erkänn!

Igår lagade jag kyckling africana. Jag börjar bli bortskämd med min egen mat och börjar nästan tro att jag inte är så himla kass ändå. Det smakade riktigt bra den här gången också. Jag och M har inte direkt lika smaklökar så bara för att jag gillar det så betyder det inte att det är gott. Men om han hämtar minst två gånger så är det iallfall garanterat godkänt. Sveriges mästerkock nästa kanske? 

Nu ska jag gå och plocka ut något ur garderoben som gör att jag ser riktigt tjock ut! (Hur ofta uttalar men den meningen egentligen?) Jag känner mig på humör för det idag när solen skiner och det är 14 grader i solen utanför vårt fönster. Helt okej måste jag säga. Kanske tar med migen bikini och lägger mig på parkeringen och låtsas att jag är utomlands också, vi får se.

Nu är det dags att fixa iordning oss för dagis och jobb. Ja, det blir inget dagis för mig alltså, men det kanske ni förstod...

Over and out

Köttfärspaj och lek

Igår gjorde jag en köttfärspaj från himlen, eller orgasm på tallrik som jag kallar den. Det var det absolut godaste jag har lagat i hela mitt liv. Och inte nog med det, det var bland det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Allt gott som finns på jorden, kärlek, lycka blaha blaha osv, fanns i den där jävla pajen. Ni kanske tycker jag tjatar för mycket om min paj, men ni skulle ha smakat den. AWSOME!

Mack är på jobbet, korvis är på dagis och jag slappar här hemma. Ska strax plocka undan lite och kanske förbereda lite käk innan jag beger mig ner till dejgis för att hämta hem lilleman. Ikväll är det bara vi så vi ska äta god mat och leka massor!

Är ledig imorgon också, dock har jag absolut noll energi att göra något eftersom sömnen man blir tilldelad nu förtiden inte är mer än ett par timmar per natt. Så det blir nog hemma-pyssel och film igen. På fredag börjar jobbet igen. kör 4-5 dagar och är sen ledig en sväng för att på Torsdag nästa vecka, öppna upp ur och penn i Åkersberga! Wiho. 

Magen växer så det knakar, dock går jag inte upp så mycket i vikt. Jag är tjock som en hus och har fått massa extra fett på magen tycker jag, men det märks inte på vågen. 3,5 kg har jag gått upp. I vecka 12 hade jag ju gått ner 4-5kg sen jag blev gravid i och med att jag inte kunde äta något pga av illamående. Men sen dess har jag alltså gått upp 3,5 kg, vilket enligt uträkningarna är en väldigt bra takt. Kan tom gå upp lite mer men jag har nog tänkt att hålla denna takten. Även fast jag faktiskt inte alls tänker så mycket på vad jag äter nu för tiden. Jag tänker på att det måste vara någonting på tallriken som är näringsrikt och nyttigt. Men inte så mycket på resten. Och godis och glass är tydligen rätt viktigt för den här bebben. Vem är jag att säga nej liksom???

Over and out


Vecka 17

Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi ska på ultraljud och titta på den lille. Behöver jag säga att jag LÄNGTAR?! Då gör jag det: Jag längtar! Jag frågade mackan vem vi skulle ge barnet till om den blir ful. Jag vill ju inte ha en ful bebis. Men hans svar var typ att smeta in en banan i mitt ansikte som urartade och blev lite utav ett mat/godis krig. Jag antar att han inte uppskattade mitt förslag där. 

Det har varit ett par riktiga helvetes nätter med lyckliga 3-4 timmars sömn så jag vill ju inte direkt påstå att jag är den piggaste kaninen i buren, så jag tänkte ta en kolla på film/tvättar dag. Ska slänga på nån gammal rackare, stoppa handen i godis skålen och vänta tills kl är 14 då jag ska kriga med kläderna i tvättstugan.

Nu har jag gått in i vecka 17. 16+1 bör det vara om jag har räknat det rätt. Magen jäser för fullt och jag blir tjockare för var varje dag. Jag har lite märkliga saker som händer i magen som säkert är helt normalt men jag kan ju inte låta bli att undra om något utav det kanske är en spark eller liknande som jag inte vet att det är det eftersom jag inte vet hur det ska kännas. Jag har hört så himla många som kan känna det så här tidigt, så man vet ju aldrig.

Är det någon av mina gravida eller före detta gravida som vill dela med sig av vad de gör/inte gör, äter/inte äter under graviditeten? Det finns ju så mycket regler om vad man får och inte får göra och äta osv. Men håller ni alla rekomendationer stenhårt eller ser ni lättare på vissa saker??
Over and out!








God morgon!

Ja, jag hade minsann nytta av den där data kursen på komvux trots allt. Jag kan ju faktiskt göra styckeindelningar trots att bloggen vägrar genom mellan slag. Jag kan lugnt meddela att mitt liv är räddat. Vem orkar läsa eller skriva annars liksom? Inte jag!

Igår kom Lillprinsen till mig och vi mös ner oss i sängen med en gång och somnade bums. Dessvärre höll det inte i sig utan han vaknade och insåg att han låg i pappas säng, men ingen pappa. Det var jobbigt för stackaren :( Vi läste lite och somnade om efter en stund. (ganska lång stund). Men upp kl 7 skulle han minsan endå! Så nu har det varit full rulle hela morgonen med lek, bus, frukost och skattjakt. Vi letar efter ALLT som är borta, och det är mycket. Han hittade iallfall mina nycklar, det var ju himlans tur.

Det är lite småkyligt på jobbfronten kommande veckan ser det ut som, men jag antar att det är lika bra, för när vi drar igång Åkersbergs så kommer jag få jobba som en liten jude till en början. Men roligt ska det bli!

Hoppas att solen kommer fram så att det blir en mysig promenad. Men nu ska jag tydligen ha boll krig så på återseende då gott folk. 

Over and out

Nu fick jag bråttom

Precis som jag pausade städandet för att posta ett litet blogg inlägg här så ringer min kära kusin Lea och säger att jag ska sätta på ett kol. Inte sätta på sätta på, utan liksom skynda mig. Ja, ni förstår. Jag ska nämligen träffa henne och Jacke idag och bada bubbel o käka o mysa. Det blir inte så sent eftersom jag jobbar imorgon men det ska bli härligt. 

Jag kanske eventuellt har kommit på ett fusk sätt för att få radbyten i min blogg, vi får se när detta postas om det fungerar. Isåfall är jag plötsligt glad för att jag tog den där info och layout kursen. Det blir första gången jag fick användning utav den. 

Nu har jag inte tid att sitta här längre, då får jag spö. Inte rid spö, utan en smäll. Ja, ni förstår. Kanske
OVer and out

RSS 2.0