fläskläpp

Igår fick jag en fläskläpp. Av den graden att min sambo skrattade åt mig och sa att det "inte är så farligt", varpå jag kollar mig i spegeln och ger honom en way out ur vårat förhållande på en gång. Jag förstår alltså om han inte kan stå ut med de läpparna. Han avböjde dock. Tack. Det var lilla älskade Liam som tyckte att jag minsann skulle få mig en knock istället för en puss när jag trodde vi hade en mysig stund framför barnprogrammet. Jag tvivlar dock på att det var med flit, men snygg var jag inte. Svullen och blodblåsa. Men hey, jag klagar inte, nu vet jag hur jag skulle se ut i botox och jag tackar nej. 

Nu har vi sommarlov och semester här hemma. HElt underbart att vara lediga tillsammans. Hela veckan är speckad med roliga utflykter och upptåg. Mer om det kommer senare. Nu ska jag plocka upp mat som ligger under hela bordet. Så kan det gå.

Over and out.

Just det, vecka 29 nu. Inte långt kvar :)

Glad midsommar!

Herre min jesus vilken otrolig händelse. Jag skriver mitt andra inlägg på en vecka. Helt otroligt måste jag säga. Dock blir det nog inga fler då vi ska åka ut till värmdö imorgon för att fira midsommar med mina vackra, fina, underbara familj. Ja, min mamma har börjat läsa min blogg men det är inte alls därför jag skriver så. Nämnde jag förresten att jag har vääärldens bästa mamma? Det har jag iallfall..

Imorgon blir vi upphämtade i Gullmars av mor och far, sedan bär det av vidare mot djurö där vi ska ha en riktig familje midsommar med syster m fam och bror. Helt underbart! Det var många många många år sedan jag firade midsommar i Sverige. Och när jag gjorde det så var det inte med min familj kan jag säga, så detta mina vänner är något extra!

Mackan är ute och skakar den lurviga ikväll så jag sitter här och förbereder inför packningen. Ska ta fram något fint till lill killen att ha på sig på Fredag. Tar nog och väljer ut något åt den stora när jag ändå är i gång, jag förstår ju att det kan komma att bli en diskussion om det, men då får jag ta det då. Och när jag ändå håller på så tänkte jag att det vore himla duktigt av mig att passa på och rensa min garderob så jag vet vad jag har där inne och vart det är. Nu när det är så mycket kläder jag inte använder pga av att jag blivit en såkallad "mindre smal människa", så är det skönt att veta vart grejjerna finns så man slipper leta så jäkligt jämt. 

Vi är tillbaka i Elnorrteljo, som jag brukar kalla det, på Lördag eftersom jag ska jobba min sista dag på Söndag. Sedan är det TVÅ veckors semester som väntar. Mer vill jag inte ha! En vecka blir det med Liam då vi ska hitta på massa roliga saker. Och vecka nummer två så åker jag och M till Cypern och utforskar det tillsammans. Måste jag säga att det ska bli underbart och att jag längtar? Då gör jag det. Det ska bli underbart och jag längtar! 

Sitter och lyssnar på spotify, någon gammal spellista. och nu spelas "birthday sex". Det känns så länge sen. Den låten är och har alltid varit fruktanvärt dålig tycker jag, men just nu känns den bara helt bisarr och märklig. "birthday sex, birthday sex.. "

Nej, nu ska jag dyka in i garderoben!
Over and out


Vecka 27, Ullared, Cypern,

Ja nu var det verkligen år sedan jag skrev sist, ska inte komma med någon undanflykt. Jag är gravid och trött. Sådeså. 

För två helgen sedan hade vi kalas här hemma eftersom jag hade fyllt år. Det var hur mysigt som helst och massor med människor kom hit, vilket gjorde mig otroligt glad! Fick väldigt mycket fina presenter av alla. Saker till mig och bebis. Jag är så otroligt lycklig och tacksam. Och så fick jag en present som jag kommer ha användning av nästa år- Mackans mamma ska sy en klänning till mig efter att jag har slutat amma och gått ner till "vanlig" stlk. Jag ska själv få bestämma hur den ska se ut och så ska hon ta mina mått. Jag blev så otroligt rörd över detta att jag vet inte vad jag ska ta vägen. Tack till alla som kom och förgyllde min dag.

Förra helgen var jag i Ullared med Sara, Sara och så älskade Malin! Vi hade det hur bra som helst. Vi kom upp på Fredagen och sov i stuga, och kl 7 stod vi utanför varuhuset och köade som en annan idiot. Men tur var väl det, för vi behövde tiden. Vi stannade till strax innan stängning vid 17 och hela bilen blev fullpackad. Vi skulle egentligen kommit hem på söndagen men bestämde oss för att köra redan på lördagen eftersom vi kände att vi var klara. Så vi var hemma vid 23 tiden på lördag kväll. Man kan tro att jag var trött då och gick och lade mig. Men ack, det är krut i denna gravida kvinna! Jag begav mig till piren där mackan och några kompisar befann sig. Det blev dock inte så mycket dans för min del eftersom jag tycker att jag är lite för tung. Men mycket skratt och trevligt sällskap. Behöver jag säga att jag sov gott när vi kom hem vid 3 tiden???

Nu i helgen ska jag jobba och stå i medan Mackan går på semester. 4 veckor ska han vara ledig och lata sig. Själv har jag en vecka kvar. Är ledig vecka 26-27. V 27, 4e juli, åker vi till Cypern och har det bra. sol, bad och bara bry oss om varandra och ladda batterierna. När vi kommer hem är jag i vecka 31, vilket innebär att det inte är allt för långt kvar tills jag ska trycka ut Sveriges kanske största barn ur min lilla, lilla, sa jag LILLA, muffla. Ajajaj, jag mår dåligt bara av tanken. Skräcken har verkligen börjat komma åt mig nu. Har inte tyckt att det känts jobbigt alls innan, men nu så. 

Nu ska jag ta en dusch och hoppa i säng, imorgon är det dags för jobb igen.

Over and out. Kärlek

RSS 2.0