Onsdag

God kväll mina vänner!
Ni kan kalla mig hora. Säljhora. Jag har aldrig i mitt liv sålt som jag sålt idag. Jag var inne i ett stim. Jag gav mig inte förrän alla tog 3 produkter, eftersom vi har tävling mot andra butiker (Vi har tag 3 betala för 2 på allt hela butiken). Vi slutade på en riktigt bra siffra och får väl se vad det gav imorgon. Give me five! yeah!
Håll i hatten nu allihopa. Jag var nere på körskolan förra veckan och beställde hem tillstånd till mig och M. Nu ska vi ner på måndag och göra syntest och sen skicka in papprena, så nu är bollen iallfall i rullning. Jag kan iallafall garantera er alla att jag har körkort innan det här barnet är fött. Om jag så måste sälja barnet för att muta läraren. (Jag är en sann säljare jag)
Nu sitter jag och väntar på en underbart god lasagne som står i ugnen, jag är så hungrig att jag snart börjar gnaga på mina egna händer.
Angående dumla kakorna som folk har frågat om så är det mitt hemliga recept.. Muuuums. Men ni kan så klart få ta del av det mina älskade. Men det kommer ju se fuckat ut eftersom jag inte verkar kunna få några rad byten på den här förbaskade bloggen. Men here goes:
  • 200 g smör.
  • 1 dl strösocker
  • 3dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulvet
  • 1 tsk vaniljsocker
  • en knippe kärlek
  • dumle
  • nobelsse
Sen knådar man ihop skiten och lägger i en halv dumle innan man kör in dom 10 minuter i ugnen. och direkt när man tar ut som så lägger man på en nobelsse. Så himlans gott att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag vill bara påpeka att jag alltså absolut inte tänker sälja mitt barn. Ifall det nu var någon som inte förstod det.
Over and out

Produktiv..

..skulle jag inte vilja påstår att jag har varit idag. Tog en välförtjänt sovmorgon för första gången på länge, gick upp vid 10 och åt en smörgås. La mig på soffan, låg där några timmar. Städade bort lite leksaker och in på L´s rum. Lite mer soffan. Städade lite, diskade lite. Och ja, nu sitter jag här igen, redo att inta soffläge och vänta på min man som just begav sig till gymmet. När han kommer hem så blir det att grilla fläskkotletter, med potatis i ugn, barbeque sås och tzatziki. Det ska bli gott vill jag lova. ja, jag vågar faktiskt lova det. Det är ju trots allt inte jag som lagar maten.
Imorgon blir det jobb i Täby. Behövdes egentligen inte där, men fick ett pass för att BC´n där ska kunna gå igenom lite saker med mig och lära mig lite nya saker inför starten i Åkerberga. Jag är ju så van att jobba i City butikerna som är bortskämda med både urmakare och andra lyxiga saker. Därför finns det en hel del jag måste lära mig nu då jag ska arbeta i förorten. yoo.
Är det någon vänlig själ som kan tala om för mig hur jag får radbyten i mina inlägg? jag står inte ut med det faktum att all text är klumpan ihop som en. Det dödar mig kan man säga. Så fruktanvärt fel. Nu har jag liksom satt en så kallad "horisontell skiljelinje" mellan. ÖH?

Over and out


Måndag

Jag förstår ingenting! Jag försökte mig på att skapa en sånd där graviditets grej i sidan här. För det var ju tydligen "så himla lätt", som Pullan sa. Men ack så oteknisk jag är. Detta är helt enkelt inte min grej. Så nu får det se ut som det gör tills någon vänlig själ erbjuder sig att hjälpa mig att ändra på detta. Erbjudanden mottages tacksamt.
Igår hade vi en riktig hemma pysslar dag. M gjorde ordning altanen medan jag och L lekte och dansade och stökade till här inne. Dock städade vi undan efter oss och pysslade med liten annat också. Sedan begav vi oss till Ica för att inhandla lite ingridienser till allt bakande som vi hade planerat för dagen, men även lite färskt bröd då vi skulle göra brunch. Scrambled eggs, bacon, prinskorv, mm. Det var otroligt gott och jag kan säga att jag åt ingen middag igår. Det var nästan så att jag inte kunde gå. Men trots detta så ställde jag mig och bakade köttbullar eftersom jag hade lovat L och M att de skulle få köttisar. Det var första gången jag gjorde mina egna och jag kan bittert meddela att de smakade skit helt enkelt. Den lilla verkade gilla det dock men det var verkligen inte gott. Det stod i mitt hemliga recept att jag skulla ha i "massor med vitpeppar". Vem fan skriver "massor med vitpeppar"??? jag behöver MÅTT! Jag hade såklart i massor med vitpeppar eftersom jag inte vet att det smakar skit. Och det gjorde det vill jag lova. M försökte vara snäll och sa att det inte var så farligt medan han satt där med sina 3 köttbullar och 4 potatisar dränkta i hans egna gräddsås. Har ni sett M??? Han blev inte ens mätt på 3 köttbullar när han var nyfödd! Han kan äta 25 köttbullar utan problem. TILL MELLANMÅL, innan maten. och så tror han att jag går på när han med 3 köttisar på tallriken säger, "det var inte så farligt." Jag smakade på den själv tillslut och slängde alla.
Som tur var så bakade jag dumle kakor också som smakade helt gudomligt gott! Det absolut godaste mästerverk jag fått äran att smaka på. Kan svära på att gud själv var en del av dessa ljuvligheter. Nej det fick inte upp min självkänsla det minsta faktiskt. Jag ska aldrig mer laga mat.
Nej nu är det dags att göra något jag är bra på: Äta!
Här kommer lite ulovade bilder, på magen bland annat. Och så klart de gudomliga kakorna igår.

Äventyrsbad!

Godmorgon!
Nu tänker ni säkert, "vad fan gör hon uppe så här tidigt? Har hon slagit i huvudet och tappat det?" Ja, det tänker jag också. Nej, såklart inte. Lilleman kände att nu är det läge att vakna, och då fick jag snällt gå efter. Vi startade dock morgonen med barnprogram i soffan eftersom han vägrade sätta sig att äta, så det var ju skönt. Nu sitter han och äter och jag passar därför på att skriva några rader. Smart? Ja, jag tycker om att tro det.
När den andra mannen vaknar ska vi börja göra oss iordning och bege oss mot uppsala och det där badet som jag aldrig kan namnet på. Det ska bli otroligt mysigt att plaska omkring där och busa!
Jag försöker skapa stycken när jag skriver, därför jag hatar själv när allt bara är en enda lång text. Halva innehållet försvinner lite då kan jag känna, men av okänd anledning så vill inte den här bloggen behålla de mellanrum och stycke indelningar jag gör utan lägger ihop allt som en text när jag trycker på publisera. Det känns viktigt att punktera detta så att ni vet att jag är medveten om att det ser ut som en 13 åring har skrivit.
Ha en underbar lördag! Vad ska ni göra idag?

Fredag!

Jaha, då var det Fredag igen. Lilleman sover i min säng med min tröja som snuttis då alla gossedjur och lakan precis kommit ut ur torktumlaren efter en liten smärre olycka inatt. Och storeman är på bio med Mr J och kollar på true grit. Skönt att han fick någon att se den med då jag av någon anledning total vägrat. Jag vet dock inte varför.
Idag när jag åkte hem från jobbet så slog det mig plötsligt varför jag inte bor i Stockholm längre och varför jag är så glad över att slippa stressen och de hysteriska människorna. Dels var det så sjukt mycket folk att jag var tvungen att lägga mig ner och spela död om jag ville ta luft, men någon annan hann före. I rulltrappan stod det en snubbe och läste en bok som hette "morgondagens gud" eller något liknande. och 30 sek senare ser jag hur en kille står och hoppar upp och ner och skriker något som låter som "Jag vill ha något stort och hårt.." och så något mer som jag inte hann uppfatta. Jag har en svag känsla av att han inte stod och hojtade över stavmixern han önskar sig i julklapp nästa år. Det är så mycket psykopater och skumma människor i denna stad. Inte för att man är psykopat för att man läser en bok om någon morgondags gud. Inte så jag menar. Men förstå helheten.
Jag är så sjukligt trött, men än får jag inte sova. Ska skicka lite mail och städa upp lite i köket. Och visst fan, jag ska göra köttbullar också. Attans. Jaja..
Ja Hanna, magbilder kommer. Men jag kan ju inte lägga ut en ny bild varje dag- då har det liksom inte hunnit hända något. Du får stirra på samma och nöja dig med en ny i veckan ;)
Nu ska jag låssas titta på lets dance, pilla mig i naveln och packa en liten utflykts väska tills imorgon då vi ska åka till äventyrsbadet i uppsala! ROLIGT!
Over and out

Ny blogg!

Ny gammal blogg har jag skaffat mig! Har en gammal rackare här på blogg.se och så såg jag att man kan skaffa en till blogg under samma mailadress och sida, så jag gjorde det. Det är en enkel sida att skriva på och enkelt är precis vad jag är ute efter. Dessutom blir det lite lättare för mindre tekniska människor att minnas denna. Jag nämner inga namn, mamma. mfl..
Denna blogg fick alltså heta "bakarbebis". Jag tror inte detta behöver någon vidare förklaring, men jag tänker ge er det ändå. Jag är på smällen och brukar säga att jag bakar bebis när folk frågar. (Var den svår att lista ut?) Dessutom kände jag att den jag hade innan, som är kopplad till samma, är lite väl tråkig i sammanhanget. (amandon.blogg.se)
Dessutom finns det inlägg där många år tillbaka i tiden som jag helst inte vill koppla ihop med underverket som jag håller på att jäser. Så där är den otroligt långa versionen.
Om det har ungått någon så håller min kompis på att ha sex i big brother huset för tillfället så jag ska värma lite mat, kolla på biggest loser och ladda inför bb kl 22. Det kan bli bra detta, det kan bli bra..
Jag återkommer senare ikväll med något spännande.
Magen för ett par veckor sedan. Nu är den huge!!!
bilden är ett par veckor gammal..          ett halsband jag fick av M :)
Lämna gärna en kommentar så jag vet vem som läser!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0