veckan som gått

Vilken blogg torka det blev i veckan. I måndags när jag satt här och skulle kolla på idrottsgalan så slutade tv och internet att fungera, jag hade precis fått mens, hade ingen choklad, inga böcker och inget att göra. så jag fällde en tår och tog ett glas vin. Det hjälpte lite. På Onsdagen kom det någon och bytte ut mitt modem som visade sig ha gått sönder.

Har haft en super mysig vecka med massa mys med min bebis och fina vänner. Helgen bestod av jobb så det har inte hänt så mycket. Resten av veckan ser likadan ut. Imorgon slutar jag kl 13 och ska möta upp Amandus. Hon hämtar Novalie hos min farfar eftersom hon ändå är i Haninge, så att jag skulle slippa åka från Åkersberga till Haninge och sen tillbaka till stan. Hur gullig är hon? så jag ska möta upp henne i stan för lunch och mys. Sen följer vi med henne på några visningar och sen hem till mig för middag. Bra måndag? ja jag kan tro det.

det blir mycket fler uppdateringar och bilder på instagram @amandon

Natten

Novalie pep bara några gånger inatt och sov mestadels jätte bra! Super skönt att känna sig lite utvilad. Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet. Idag har jag iallafall inte med mig en påse bajs.. Ja, igår när jag gick till bussen tog jag med mig en påse proppad med bajsblöjor som stod inanför dörren, med avsikt att kasta den i sopporna på vägen ut. Men Amanda glömde visst det, så när jag satt på bussen från henriksdal till slussen och folk tittade sig suspekt omkring med rynkande näsor så slog det mig att jag satt där med en påse bajs. Jag kastade den i vanliga sopporna ganska snabbt när vi kom till slussen. hoppas ingen tror att jag hade skitit på mig... haha




Jobbelijobb

Idag började jag jobba kl 12, vid 10 kom farfar och Steffi och hämtade Novalie, sen klädde jag på mig och sminkade mig och stack till bussen. Dagen var så förbannat seg på jobbet, sämsta månaden för detaljhandeln, men vi hade rolig som vanligt. På fredag är jag ledig, då ska jag och Nova förhoppningsvis träffa Tette och Malou hoppas jag! Vad vi ska göra är dock oklart, men jag tänkte föreslå att dom kommer hem hit och leker. Novalie ska ju till pappa kl 15 så då kan vi bara åka in och möta honom i stan så går det snabbare, då får vi mer tid med T och M.

Nova slocknade i sin säng direkt när vi kom hem och har bara pipit 2 gånger sen hon somnade, hoppas hoppas det håller i sig hela natten! Nu ska jag krypa ner jag också så jag får sova lite också.

godnatt!

Sen myskväll

hade jag varit smart så hade jag gått och lagt mig så fort Nova somnade vid 21, men jag är inte smart. Jag kände för att sitta i soffan och mysa lite och bara slappa. Hade först tänkt att ta ett bad, färga håret och måla naglarna när hon somnade vid 18.40 HAHAHA. In my face. Det får bli en annan dag, sånt oviktigt skiter jag i, det hade bara varit lyx.





Jag är kär i min lampa!!!


Jobbigt

Vad är det för fel?? Novalie har varit så himla jobbig om kvällarna och nätterna de två senaste dagarna att jag tror knappt det är sant. Hon somnar vid 19-19.30 och vaknar efter 30 min och skriker MINST en gång var 5e minut. Hon sover som mest 2 h sträck och resten av natten är bara skrik o gnäll. Hon sover bra på dagarna, hon äter bra, hon är glad och pigg och som vanligt. Jag fattar inte?! Har hon ont?
Det gör så ont i mig att höra henne på det där viset, både för hennes skull och min. Hoppas det går över snart och blir som vanligt.



Myspys dag

Novalie var ganska gratis inatt kan jag lova. Lägstbjudande.. Hon somnade vid 21.30, vaknade vi 24. Sen sov hon 3 timmar innan hon vaknade igen och pep o gnällde konstant tills vi gick upp kl 8. Mysigt!? Inte så väldigt..Men på morgnarna är hon super gosig och ligger gärna kvar i sängen ett bra tag och kollar på klipp på youtube och bara myser och kramas. Och det är så hon är som mest generös med pussar också, man behöver inte ens fråga, hon bara böjer sig över och pussar lite titt som tätt. Jag är kär!

Idag har vi bara lekt och tagit det lugnt, hade tänkt att gå till eriksdalsbadet och bada men kände mig så omotiverad, var länge sen jag var ledig och bestämde mig för att vi bara blir hemma och packar upp, leker och fixar idag. Fast en promenad till mormor och morfar blir det nog i eftermiddag. Och så tänkte jag köpa en hårfärg och färga håret ikväll när Novalie somnat. Om hon somnar. Ha ha ha..,..

Ställde ut vagnen på våran väldigt minimala ballkong och lät Nova sova där ute, hade öppet och stod där mest hela tiden för att hålla koll. (bor på bottenvåningen) Hon sover mycket bättre ut
omhus än inne, friska luften är nog skön. Hon sov alltid så på dagis så jag vill att hon ska fortsätta med det.


Måndag

Novalie och jag hade en turbosnabb mysmorgon imorse innan min farfar kom och hämtade henne kl 8. hon ska vara där ons, tors också medan jag jobbar. snälla gud, låt oss få en dagisplats snart så vi slipper pussla så mycket. Fast hon har det så himla bra så sålänge dom orkar så är jag väldigt tacksam.

Jag drog iväg till jobbet samtidigt som dom åkte, slutade 16 och mötte upp mamma och Nova. (hon hämtade henne hos farfar. min snälla mamma) Novas gudmor kom över på middag och vi lekte och busade innan Nova skulle sova. Men nattningen var inte alls rolig idag så jag var inget vidare sällskap, men så är det ibland. Nu sover hon äntligen och jag kollar på moberg på 4an. dock har jag svårt för honom som skådis så det får nog bli en film istället.



Utkast: Jan. 06, 2013

Vilken långdag! Novalie vaknade 7.30 trots att vi kunde sova en timme till, upp och käka och mysa innan hon skulle till mormor och morfar och jag skulle till jobbet. Seg, lugn dag. Hem, hämta Nova, laga mat, bada, städa, diska. Och nu ligger hon och dricker välling i sängen, det har varit tyst en stund så jag hoppas hon har somnat. Själv tänkte jag sätta på en film ja. Jag har inte bestämt riktigt hur jag ska göra med mina privata inlägg än så tills jag har kommit på det så tänker jag inte ge ut lösenordet till några fler. Det är tänkt som en dagbok bara för mig och mina närmaste vänner, som jag kan gå tillbaka till och reflektera över mina tankar. Och det som skrivs där ska stanna där och jag vet ju inte alls vad folk går runt och pratar om. Så jag får se om jag byter lösenet igen ändå. Någon som har tips på en bra film jag kan se ikväll? Puss

Hej bloggen

För min alldeles egna skull har jag beslutat att börja blogga igen, men vissa delar av mitt liv vill jag inte längre dela med okända allmännheten så de som vill ha anv och lösen får fråga efter det. Men kommer såklart skriva här också.

Sitter i soffan i min och Novas nya hem och dricker ett glas vin medan hon snarkar inne i sin säng. Vi bor numera i Hammarbysjöstad och inte i Norrtälje med hennes pappa och bror. Livet är surt ibland och det har varit en väldigt jobbig tid men jag börjar känna att allt börjar ordna sig nu. Jag ler.

Imorgon ska jag upp och jobba, men jag tänker inte stressa mig i säng för det. Jag tänker sitta här i min egna soffa,a i min egna lägenhet och njuta av mitt egna vin tills JAG känner att jag vill sova. I lugn och ro, utan stress.

Novalie pratar massor för övrigt, får ångest för att jag inte orkar eller haft tid att fylla i hennes babybok på flera månader, får be er om hjälp sen mina vänner, för att minnas saker :)

Bloggar igen

Lösenordsskyddat inlägg

RSS 2.0