Vecka 25, kalas och massa kul!

Jag antar att det är på tiden att jag skriver några rader eftersom folk tjatar så otroligt. Jag VILL blogga mer, jag VILL ha något att gå tillbaka och läsa senare om vad jag gjorde på dagarna när jag väntade på min lilla flicka. Jag förstår att jag inte kommer att minnas hur livet var innan hon kom och jag vill verkligen skriva mer. Men jag orkar inte! Jag ska dock göra mitt bästa för att bättre mig. Hört den förr? Me too..

Har jobbat hela veckan utom i Fredags. Då var jag i Täby och nere på stan med bästa Sara. Vi tittade på bebis kläder och drömde oss bort till Ullared, dit vi ska åka nästa helg! Underbart.

Den här veckan finns det att göra vill jag lova. Mackan påbörjade ombygget av altan förra veckan och flyttade staket och målade det vitt. Väldigt fint. Men det blev inte riktigt klart så han gör det sista nu idag, medan jag tvättar och fixar lite här hemma. Som bekant så fyller ju jag år på Torsdag och därför vankas lite kalas här på lördag och det blev plötsligt en ganska lång lista med folk som faktiskt kunde komma. (Jag hade inbillat mig att ingen skulle orka komma hit eftersom Norrtälje ligger en timma från stan och det dessutom är långhelg) Men tji fick jag. Så det ska handlas, städas, tvättas, lagas mat osv osv. 

Vi har börjat prata lite mer om Tjejnamn eftersom jag inte vill att vi ska skriva Novalie i sten ännu, man vet ju liksom inte hur hon kommer se ut. Så därför vill jag ha lite allternativ. Just nu är det Novalie och Savannah på listan. Jag har också sagt Elvira, men det tycker Marcus är jätte fult och låter som "kaktusbajsus" eller "julius ceasar den store" typ. Alltså gick det bort. Ni får gärna komma med fler förslag på fina tjejnamn! Tacksam för allt.

Nu måste jag gå upp till tvätten igen, så på återseende gott folk. Kommentera gärna lite så blir det roligare att skriva också. Speciellt för er som tjatar om att jag ska skriva jämt men aldrig lämnar något.. Fy på er!

Over and out







Sandviken. Vecka 23

Jag är så tjock nu! Och min kondition är obefintlig. Det är riktigt jobbigt att inte kunna gå i en uppförsbacke och prata i telefon samtidigt. Eller det går, men då får jag lägga mig i en buske och hämta andan efteråt. Och det känns inte alltid värt det. Dessutom kan jag inte sluta äta glass. Det är tydligen ett gravid-beroende som jag skapar för mig själv. Jätte onödigt. Men eftersom jag har skapat det själv så kan jag bryta det också. Men inte än, det är ju så gott. Om en vecka eller så.

Imorgon åker vi till Sandviken till Mackans mammas lägenhet. Där ska vi tillbringa helgen med bio, lyxigt restaurang besök med god mat och ostbord(!), och massa annat mys. På lördag ska vi till ett äventyrs bad som även har utomhus pool, där jag planerar att ligga och steka och njuta! kanske kan man klämma in en härlig massage också? Ja, så blir det nog. Vi är värda denna helg. Efter allt jobb och slit de senaste veckorna. Jag känner med varje ben i min kropp att jag behöver komma iväg och slappna av lite, inte STRESSA! Gud så jag längtar! imorgon kl 14.00 går bussen mot Sanviken. Härligt!

Nu kommer strax Mackan hem och jag ska spöa honom i ett parti 500 innan det är dags att hoppa i säng. Och en glass ska jag nog ta mig också. Det är jag värd. Varför undrar ni? Ja, det gör jag med..

God kväll!

Klocka och jobb

God kväll mina vänner. I helgen har jag jobbar och herregud va roligt det har varit. Jag älskar mitt jobb. Vill jobba mer mer mer. Dock är jag ledig imorgon och då kommer min älskade mamma hit. Hon har inte sett mig sen jag blev tjock så det ska bli jätte mysigt. Jag saknar henne så mycket! Marcus är också ledig så vi får se om vi hittar på något mysigt på dagen innan mamma kommer på eftermiddagen. Jag hoppas på lite sol, tycker det är skit trist med det här piss vädret. 

Igår satt jag hemma och kollade på eurovision. Fy satan vad spännande det blev då, det händer ju inte så ofta precis. Men det räckte inte hela vägen och jag blev skit sur ändå. Fan. Vad var det för jävla låt som vann liksom. 

Idag gjorde jag något helt galet, jag köpte en klocka. Jaså tänker ni, vad konstigt. Men ja, för jag köpte nämligen en REGAL klocka. Jag är väldigt emot dessa klockor och har sagt till mig själv att jag aldrig ska köpa en sån. Inte för att dom är fula, det finns en hel del coola. Men för att de inte är nån kvalitet på dom och jag hatar att sälja regal, därför känns det lite dubbelmoral att ha på sig en sån. Men i helgen hade vi 198 kr för ALLA regal klockor och jag kände att det vore helt fruktansvärt om jag inte slog till på det eftersom det finns en klocka som jag har spanat in i smyg i typ 2 månader. Så jag äger numera en regal klocka från ur och penn. Så är det. Och jag är stolt! Jag har 7 klockor som jag använder vardagligen och växlar mellan. Alla är typ jet set addiction. Jag är helt tokig i de klockorna och tycker att de är sjuuukt mysiga på sommaren. Jag planerar att ha en av varje färg, men så längenöjer jag mig så här. (iallfall till nästa månad) De står fint på mitt nattduksbord och ser mumsiga ut, jag vill äta dom.






Nya medlemmen i familjen. Den är så rump snygg till min förlovningsring..



Gud, den är ju verkligen ful egentligen, men det är nånting..




Goderafton goderafton

Är ledig idag. Min man likaså. Planen var till en början att a oss ner till parken och ligga och sola och spela k ort och bara mysa han och jag, men vädret är jätte skumt. Jag vet liksom inte riktigt vad det är för väder. Det är varmt, men ingen sol. Men inga moln heller, och inget regn. Nehe. Aa jag förstår inte riktigt. Så hittils har vi suttit inne och glott på en film, just go with it. Det var kanske det roligaste jag har sett på länge. Jag höll på att storkna, seriöst. Jag kunde inte få någon luft för att jag skrattade så mycket. Marcus bara stirrade på mig, tror att han blev lite rädd. Han sa sen att det var rätt gulligt men vi vet ju alla hur det egentligen ligger till.. 

Nu är han ute på en power walk och jag sitter här och bloggar lite. Vi ska gå ut på en promenad senare i eftermiddag som jag tänker delta på. Men att följa med honom ut på en powerwalk är ganska uteslutet. Jag kan lika gärna ta bilen och åka brevid. Jag skulle inte kunna hänga med i hans tempo om jag så sprang. Därför kändes det inte så lockande. Men promenaden sen kommer att ske i mitt graviditets tempo. Alltså inte så fort.

Har känns min bebis sparka massor de senaste dagarna, ja antingen det eller så har jag ätit något riktigt dåligt. Hur som helst så är det riktigt mysigt och jag blir lycklig i hela kroppen. Marcus har inte kännt något på utsidan ännu men han är inte sen med handen när jag skriker att jag fick en spark. Haha Gulle.

Igår drack jag lite Rose, (för er som ska komma med nån predikan kan jag säga fuck off direkt) och det var så saaatans gott, vi satt ute på altan och spelade spel och drack rose och alkohol fri öl och grillade. Älsklingen hade gjort så sjuuukt god mat. Och självfallet fick jag min älskade paj till efterrätt. Med hemmagjord vaniljsås. Not bad people, not bad.

Nej nu ska jag göra något vettigt, typ tvätta några trosor eller nåt. 

Over and out

vecka 22

Idag åt jag kakor till frukost. Jag gav den sista mackan till Lillherren här hemma, och hans baby gröt är inte så god så jag avstod den. Därför blev det istället kakor. Jätte gott, men fick lite ont i magen. De nya marabou schwizernöt cookiesarna är hur goda som helst! 

Tänkte tvätta lite idag men Mackans nycklar är spårlöst försvunna. Jag ska anmäla dom till programmet. En riktig snyft historia, jag ser det framför mig. Jag letar efter dom, och i slutet på programmet när vi hittar dom så gråter vi en kvätt och är så tacksamma för att vi har varann. (ja, det är bara mackan som har nycklar till tvättis)

Våran altan har bara morgon sol, vilket är väldigt synd.  Resten av dagen vilar solen på andra sidan huset mot vår baksida. (Jag funderar starkt på att flytta över altanen dit) Därför lade jag mig på vardagsrums golvet, på ett par soffkuddar och solade. Varför gick hon inte ut, tänker ni kanske nu. Och det ska jag tala om för er.. Jag är för lat för att åka ner på stan och lägga mig i parken själv. Och gräsmattan på baksidan (vår framtida altan), kryllar av spindlar. Därför kan jag inte ligga där. Visst, det finns gräsmattor överallt i området men jag kände mig inte så sugen på att lägga mig ensam nånstans i en korsning där folk normaltsätt inte ligger. 

Snart ska jag packa väskan och bege mig ner på stan och möta upp min man. Vi ska, tro det eller ej, åka till gymmet och träna. Han ska köra sina grejer och jag ska bara befinna mig som stöd på en crosstrainer eller ett löpband. Det är ungefär den träningen jag klarar av nu för tiden. Att lyfta vikter är det inte tal om, inte heller maskiner som innefattar träning av magmuskler eller ben eftersom jag får sjukt ont av detta. Så det är rätt begränsat men det blir nog trevligt ändå. 

I lördags var vi på Grönan, hur mysigt som helst. Dock var det öppningsdagen så vi var ju inte direkt ensamma. Om man nu nånsin är det på Grönalund. Men till råga på allt så var det idol audition på cirkus, och halva Sverige var på skansen, så vi fick vänta på 4 bussar när vi skulle hem eftersom barnvagns platserna var fulla på alla. Jag var lagom road över detta, och tyckte självklart att jag var liiite mer värd en plats där på en dom som var där. Men tydligen får man inte kasta av folk sa Mackan, jag förstår inte? 

I går hade vi storstädning här hemma och sedan åkte vi ner till parken och grillade korv och lekte. Sara och Fredrik och Jocke kom förbi, och sedan fick vi sällskap av Abbe, Henke och Ben. Mycket trevligt må jag säga. Jag fick dessutom några fräknar. Fy satan vad jag älskar solen och sommaren! Muuums.

Nu måste jag göra mig iordning för träning. Öööh

Over and out

vecka 21, Jobb, mat

Ja herregud, nu är jag verkligen sen. Men det var ju så länge sedan jag skrev här så jag känner mig tvungen att ta mig lite tid. Ska snart åka till jobbet och jobba med Karolina. Det ska bli såå roligt. Fyfan vad jag älskar mitt jobb! Nu har elektrikerna och byggarna fixat det mesta så nu kan man verkligen börja göra iordning på lagret och få lite rutin på saker. Så idag ska vi organisera lite så som vi vill ha det, jag började redan igår men det finns en hel del att göra så. 

Liam åkte nyss. Vi har matätar tävling och det slutade lika. Dock kunde han leka efteråt och jag låg helt avsvimmad på golvet efter 2,5 rostade mackor, gröt och juice. Men tydligen så är han lite bättre än mig. Han åkte nyss och nu är det dags för mig att bege mig till jobbet. I helgen ska det bli fint väder har jag hört. Då blir det en tripp till parken med lek och mys. och tydligen står storstädning på schemat här hemma också, det är inte jag som bestämt detta men måste man så måste man. Suck.

Vecka 21 nu. Snart 22. Tjock är jag. Mat gillar vi. Ja vad mer kan jag säga. Hej hej tjockis. jag längtar så efter min lilla flicka att jag vet inte vart jag ska ta vägen! Kooooom!

Over and out

RSS 2.0