Jag är sp sjukt trött och skulle hemskt gä...

20120330_200043 (MMS)

Jag är sp sjukt trött och skulle hemskt gärna hoppa i säng. Men Novalie Melins Vita tycker att vi ska leka allllllla möjliga lekar förutom låssas sova leken. Såfort jag stoppar in nappen eller lägger henne ner så skriker hon. Nej, leka ska det va. Imorgon mellan 8 och 9 så ska MAckan spinna på en cykel nere på "stora" gatan på stan. Hans lag är med i något som kallas för spin of hope. Dom ska hålla igång en spinning cykel i typ 12 timmar och samla ihop pengar till barncancer fonden. Fint:) Till middag åt vi ceasar sallad med majs kyckling. Muuums!


Minus på vågen

Godmooooorgon Fredag! Vilken underbar dag!

Jag tjuvvägde mig imorse och ser att det är på minus.. Cm runt midjan är också minus. Jag tänker inte säga hur mycket dock, utan det avslöjar jag på måndag med totala viktnedgången, så jag hoppas ni läser och pushar mig :)
Fy fan va roligt det är när man ser resultat, jag blir så jäkla taggad! Så idag ska jag lämna över Novalie till Mackan när han kommer från jobbet och så ska jag gå oh träna på det nyöppnade gymmet nere på stan, Always fitness! Maten går super bra. Igår var Ben här på middag, så Mackan gjorde frikadeller (heter det så? Italienska köttbullar.) i tomatsås, pasta (som inte jag åt), en stooor sallad och tzatiski. Det var riktigt mumma alltså. Det blev lite över så jag åt det till frukost också! Kändes lite småskumt att käka tzatsiki kl 8.20 på morgonen, men hey vad gör man inte ;) Det var lika gott som igår!

Nu ska jag kolla vidare på avsnitt 2 av serien missing med ashley judd. Hon är ju så jäkla snygg!




Jag och Pullan i Barcelona, fyy vad jag saknar henne. Det gör lite ont i hjärtat

Att vakna upp brevid den här söta ungen so...

20120330_075800 (MMS)

Att vakna upp brevid den här söta ungen som bara stirrar på mig med stora ögon och världens leende, är det bästa som finns. Plötsligt så glömmer jag bort nattens sömnbrist och allt gnäll och pip <3


6 månader <3

I måndags blev min lilla groda 6 månader. Det är helt ofattbart hur fort tiden går. Och ännu mer ofattbart är det hu mycket jag älskar henne. Jag kan sitta en hel dag och bara glo på henne och säga att jag älskar henne, typ som jag har gjort idag. 

Vi var på 6 månaders kontroll igår. Hon är jätte förkyld skruttan, och hon kunde gå upp liiiite mer i vikt. Han sa att det inte på något sett är oroväckande eller farligt, men hon har inte gått upp så mycket sen sist och i ochmed att vi har problem med maten så kan vi försöka ge henne lite mer, eller proppa i henne något annat om (när) hon matvägrar. Token gillar bara tutte och flaska. Det kommer att lösa sig :)

Imorse åt jag äggröra och bacon, MYCKET gott om jag får säga det själv. Till lunch blev det ost och skink sallad. Rökt skinka och rökt ost. Thats the shit. Gott vare. Och till middag blir det något spännande vegetariskt som Mackan ska slänga ihop. Det funkar riktigt bra med den här dieten, spännande att se på måndag vad vågen visar ;)



1 vecka

En vecka har gått sen jag slutade äta godis. En vecka och en dag faktiskt, mycket viktigt. Och det går hur bra som helst, jag tänkte knappt på godis eller något sådant alls. Men i Torsdags blev jag ju utamand av min käre far så nu är kosten ändrad också. Jag har funderat fram och tillbaka på vad jag ska köra för typ av diet, det funkar liksom inte att bara köra på för då blir det lätt så att man blandar massa olika. Så idag bestämde jag mig för att testa på lchf. Så i veckan ska jag köpa gymkort (bara denna förbannade jäkla satans förkylning kan gå över) och idag så börjar jag! 

Var ute och gick en promenad förut medan Novalie sov. Mackan är hemma från jobbet idag så han var hemma med henne. Det var skönt att få vara lite för mig själv faktiskt, även om jag alltid tycker det är mysigare att ha med henne. Men hon behöver ju ändå frisk luft, så nu efter frukosten fick Mackan ta med henne ut på en promenix. 
Det ska bli spännande att testa på LCHF, det går lite emot vad jag har gjort förut och egentligen velat göra, men man måste ju testa. Jag kan inte köra pulver eller något sånt nu och jag vill ha snabba resultat, och vad jag har förstått så lär jag få det nu, spännande! Ikväll blir det fläskfile, bacon och sallad. Och förmodligen någon dressing till då eftersom dom säger det?. Jag är inte så bra på detta så är det någon som har tips eller råd till mig så mottaged de tacksamt. Tex om det finns något slags kostschema man kan följer under en veckas tid så vore det ju perfa! 

Nu blir det en film i soffan med mina älsklingar så fort de kommer hem. Mys! Novalie är ju inte helt hundra, som vanligt, så det blir nog bra. Imorgon kommer Elon hit efter skolan och ska vara barnvakt åt sin guddotter för första gången. Jag ska ha körlektion och hon slutade tidigare i skolan så det passade ju alldeles perfekt! Och på morgonen kl 11.15 ska Novalie träffa farbror doktor Fredrik skoog. Samma som vi andra har, det är kul. Det är 6 månaders kontrollen, hihi spännande att se om hon klarar "testet". 

Puss

Just det. Jag glömde ju berätta att det ve...

20120307_105238 (MMS)

Just det. Jag glömde ju berätta att det verkligen är allvar nu. Jag har blivit utmanad, jag ska gå ner 15 kg till min 25 års dag som är den 2 juni. Det är alltså drygt 2 månader kvar. Det blir nog grymt tufft men jag ska klara det. Varje måndag kommer jag att väga mig. Jag la ju av med godis i måndags, men det var först igår jag blev utmanad av min käre far, så det var då jag började ändra på maten. Därför blir denna veckas resultat kanske inte super kul. -men resten kommer bli! Ni kan följa min vikminskning här på bloggen. Pusha mig gärna så vet jag att jag har ögon på mig och lämpar liiite extra.


Novalie sitter i sin gåatol oh Liam drar r...

20120323_080721 (MMS)

Novalie sitter i sin gåatol oh Liam drar runt på henne. Jätte gulligt måste jag säga. Oh så säger han "Livan älskar Noalie". Så jävla söt. Han kan inte riktigt aäga Liam därav "Livan". Hörde också igår att hans kompis simon på dagis sa det, så det kan ju förklara. Idag ska jag oh Nova åka till åkersberga och gosa med gamla kollegor, sedan åker vi hem till mamma och pappa. Fast mamma är inte hemma så det blir bara vi 3. Myspys.


Jag köpte en gåstål av en tjej här i Norrt...

20120321_142248 (MMS)

Jag köpte en gåstål av en tjej här i Norrtälje, så jag ska möta upp henne idag och få den. Ska bli jätte spännande att se hur hon reagerar i den. Det är ju lite speciellt att sitta med benen rätt ner. Hoppas hon gillar den!


Ledig idag

Ja just det, det är jag ju varje dag. Fast idag är jag ledig från allt vad socialt umgänge heter. Jag har en Mamma-Novalie dag. Underbart. Hon ligger för tillfället och leker lite i soffan och jag kokar 2 korvar till mig. Sedan ska vi gå ner på stan och möta en tjej som ska köpa min platt/våffeltång. Jag tänkte sälja den för 200 kr, men hon hade inget jobb så hon fick den för 150. Dagens goda gärning? höhö



Sjukstuga

Det blev ingen öppna förskolan idag, inte heller någon promenad eller träning, och heller inget SOCKER. Yeah! Kl är nu 21.48 och jag har inte ätit en endaste onyttighet idag. Det är nog ingen som riktigt förstår vilket extremt sockerberoende jag har skaffat mig under min graviditet och månaderna efter. Jag har ätit choklad i en mängd som förmodligen anses extremt onormal. Jag har stoppat i mig saker jag inte ens tycker om bara för att jag börjar skaka och behöver socker. Det är sjukt. Detta kommer bli tufft i ett par dagar när jag ska avvänja mig vid allt gott, men det kommer gå. I know it! 

Trots att vi legat hemma sjuka idag så har vi haft det riktigt mysigt. Novalie har lekt runt i sitt babygym som hon verkar avsky, det enda hon gör är ålar sig ur det och lägger sig på golvet. Vi har också kollat på serier och myst i soffan. Imorgon ska vi ta barnbidraget och åka iväg och köpa mat. Vad ska man göra om man har noll kr på kontot och noll mat i kylen. Då får man ta barnbidraget, det är ju inte så att hon inte får det hon behöver ändå :) 

Mackan är så lustig. Vi pratade förut och kom in på personnr. Han bad mig säga mitt eftersom han "glömt bort".

Jag: Kan du inte mitt person nr älskling? (Jag vet att han kan)
Mackan: Jaaa det är klart, 97....
Jag: (Avbryter honom). Jaså.. Mm va ung jag är..
Mackan: Nej justjaa... Alltså

Vet inte hur jag ska hantera det riktigt. Det hade vart sjukt obekvämt om jag var född -97. och det hade varit ännumer så om han TROTT att jag var född -97. Snacka om lurad hahaha


Lugn sjuk helg.

Alltså sjuk-helg. Inte sjuk helg. Novalie spydde i fredags. Följt av 39 graders feber. Sedan 38.5. Sedan 38.4. Den gick liksom aldrig under 38. Och i hennes lilla gosiga fläsko kropp är det högt. Hon mådde liksom inte bra, men det blev bättre och bättre, medan jag blev sämre och sämre. Nu ligger jag här som en klubbad säl (jag sitter) och mår inte helt prima. Imorse var det riktigt illa, då var halsen helt svullen och jag kände mig febrig, men nu känner jag mig riktigt pigg faktiskt så jag ska se hur det bli imorgon. Känner jag mig helt hundra så går vi till öppna förskolan. Jags tår uppskriven på att få massage kl 13. JA TACK! Det är en tjej som gör sin praktik på familjens hus, så man får massage gratis nu. Det tackar man ju inte nej till som uppesittande ickesovande superdupertrötta crazy-mom liksom. 

Dopet förra helgen var helt otroligt bra, vackert, roligt. Jag kan inte vara lyckligare över min älskade familj och vänner. TACK igen till alla som kom och förgyllde vår dag. Super fina presenter fick hon också. <3

Idag gick vi på visning på nypongatan, (eller så kanske den inte hette, men i mitt huvud så) det var ett 4 vånings radhus. Lugn lugn, innan ni tror att vi varit och kollat på historiens största hus så vill jag meddela att vardagsrummet var en egen våning, köket och matsal likaså. Det var fint, men endel fix som vi inte alls är in for. Vi vill ha något helt färdigt som inte behöver fixas med, det har vi absolut inte tid med. Så det var inte så intressant, men kul ändå att kolla.

Mackan har börjat spela australensk fotboll idag. Han kan nästan inte stå upp. Han lutade sig nyss på diskbänken och halvt viskade " det känns som att hela min kropp ligger på högra skinkan". Jag gissar på en hysterisk träningsverk imorgon och jag kommer förmodligen inte få höra nog om det. Suck, jag är redan trött ;)

Nu ska jag tamin vackra söta babygirl och lägga mig på soffan och vänta på den hemlagade pizzan som mackan fixar. IMORGON är dagen D, dagen då jag ska råda bot på mitt socker beroende. Jag ska sluta med godis och allt vad socker heter, jag kommer förmodligen vara en riktig bitterfitta några dagar framöver men hey, det får ni stå ut med.

Over and out







Yes, nu är jag inte bakis längre. Det var ...

20120313_160552 (MMS)

Yes, nu är jag inte bakis längre. Det var en välförtjänt fylla i lördags. Men en ovärd bakfylla i söndags och igår. Jag är nöjd med att bli full nån gång per år, jag pallar inte mer. Jag dricker mer än gärna ett glas vin eller två, men thats it. Herregud. Hör ni hur jag låter? Skulle fråga om detta innebär att jag nu är vuxen men insåg att det skulle innebära att ingen av damerna i min släkt är vuxna så jag låter bli;) Sitter på golvet och leker med min vackra dotter. Hon har nyss druckit sin första klunk vatten. 10 ml fick hon i sig. Det var ingen höjdare tyckte hon. Men potatis och fisk pure var helt ok. Tack och hej


Vilken underbart sjukt bra helg jag har ha...

20120310_154232 (MMS)

Vilken underbart sjukt bra helg jag har haft. Tack till ALLA som kom och förgyllde våran dag igår och gjorde den till en av dom bästa. Novalie var så duktig hela dagen och sa inte ett pip. Som vanligt. Vackra dotter. På kvällen gick vi ut och käkade med lite vänner. Hur mysigt som helst var det, och kvällen slutade förrän vid 4 tiden. Min bästa Puck har varit här hela helgen och det har varit så roligt. Jag är så rörd att han har åkt från göteborg för att vara med. Och Lisa och Dennis också som åkte från örebro. Alla från stockholm också såklart men ni ser ju hur jag tänker. Vi har VÄRLDENS bästa vänner!


Jag tror inte att jag har varit så här ner...

Jag tror inte att jag har varit så här nervös över att stp framför människor förut. Det är liksom min grej. Titta på mig liksom. Men nu känner jag alla och jag är så nervös så magen vänder sig lite. Jag ska sjunga och är livrädd. När hände det senast liksom?! Vi får hoppas att det går bra. Der kommer gå bra. Braaaaa


Dop

Jag harverkligen inte tid med det här egentligen. Jag har så mycket otid med detta att tiden blir chockad. SÅDESÅ. Men jag skriver några rader ändå, för tänk så kul att höra om min stressiga dag. Gick upp kl 6.30. Lämnade Liam på dagis vid 9.30. Ner på stan för att träffa husmor och få nycklarna till gården. Hem igen, in i duschen. Sen kom Jessica och hämtade mig och körde runt mig överallt. Ica, fest butiken, lek planeten, ÖB, willys, Coop. Ja överallt var vi nog. handlade 5 backar med läsk inför imorgon, dukar, servetter osv osv. Festbutiken nere på stan där jag skulle köpa dekoration hade stängt pga av sjuka barn?! Okej, det är bara i Norrtälje det händer. Men där fick jag så jag teg. Men snäll som hon är så ska Jessica ta en liten avstickare till täby idag på väg till Stockholm och handla åt mig! SNÄLLT! Så nu känns allt på banan inför imorgon. Sjukt himla roligt ska det bli. Jag kan inte minnas sist jag hade så många av mina älskade vänner och familj under samma tak. Underbart!

Ikväll kommer Puck hit också. Han flyger från Götet vid 19, så vi får se hur lång tid det tar för han att komma till vår lilla stad. Återkommer med bilder efter dopet. Måste tillägga att jag är sjukt nervös inför att sjunga också. Jag har aldrig haft något emot att sjunga framför folk jag inte känner. Kan lätt stå framför 2000 okända, men tycker det är jätte jobbigt när jag känner pibliken. håll tummarna för att jag inte sjunger fel!

Det är verkligen inte alls jätte roligt at...

Det är verkligen inte alls jätte roligt att vakna kl 6.30 när man bara sovit nån timme. Suck. Jag flrstår inte varflr inte ungen sover. Det är helt sanslöst. På lördag ska hon sova hos sin farmor och bosse, jag önskar dom lycka till.. Nu är det bara några dagar kvar till dopet. På lördag ska min lilla älskling döpas. Jag längtar! Godkväll. Ellr goddag eller whatever. Vem vet


glömde bild i föregående inlägg. Nooo

20120303_094624 (MMS)

glömde bild i föregående inlägg. Nooo


Idag är jag och pappa i Haninge och spelar...

20120302_145808 (MMS)

Idag är jag och pappa i Haninge och spelar kn magic child. Det går bra. Låter som det kan bli riktigt bra. Gitarren och sången är klar, det är bara lite annat som ska fixas nu. Jag saknar Novalie. Mamma skickade sms och sa att hon rullar runt från rygg till mage hela tiden nu. Hon hae varit sen med det och bara lyckats nån enstaka gång så nu längtar jag tills jag får se det. Nu ska vi fortsätta.


RSS 2.0