Inskolning

Idag har vi varit på dagis hela dan. Novalies första dag på nya dagiset. Och som hon älskade det! Hon var glad precis hela dan. Försökte vinka och säga hejdå när vi kom, hon tyckte jag skulle gå. Men hon tyckte nog det var ganska mysigt att jag stannade ändå. Hon brydde sig inte ett dugg om mig, men mysigt att ha mig nära.. okej det kanske hon inte alls tyckte, men jag låtsas det :) Hon var världens gladaste hela dan, lekte med barnen och gick fram och sträckte fram handen till alla fröknar. Gullunge. Hon åt massor och somnade gjorde hon på 5 min trots barnskrik. Hon sov sen i 1 h och 10 min. jag var i chock, så länge sover hon aldrig inomhus. Allt gick kanon alltså. Redan innan lunch sa ena pedagogen att jag kunde lämna Nova en stund själv redan imorgon, trots att dom bara på morgonen sagt att här är det 5 dagars inskolning som gäller oavsett. Dom var så imponerade över hur trygg och social hon är :) så det var ju kul! Men imorgon är det morfar (min pappa) som har inskolningen och den har han sett fram emot så det blir en dag till ändå.




Ledig Tisdag

Idag är jag ledig, liksom igår. Ganska skönt faktiskt efter att ha jobbat konstant i två veckor. Vi ska mysa färdigt i soffan innan vi klär på oss och tar rn prommenad till Sickla där vi ska möta min mormor. Vi ska köpa tyg och sedan ska hon sy gardiner åt mig. Det är på tiden att dom kommer upp så det blir lite roligare här hemma :) Färg färg färg tänker jag, men vi får väl se vad det blir. jag älskar färger och blandar allting hemma hos mig. ljusa, mysiga pastellfärger. Då blir man glad.

Ikväll ska vi käka middag hos mamma och pappa. Blir inte så sent dock eftersom jag inte vill att Noven ska somna i vagnen.

Jaha fan vad ointressant det här blev. Återkommer när jag har något vettigt att skriva.


kärlek

hur kan man älska någon så mycket! Novalie skrek hysteriskt så jag gick och la mig och bar över henne till min säng. Satte på lite lugn musik, och här ligger hon och lyssnar och blundar. sover inte, men blundar. Då och då lyfter hon huvet och tittar på mig, eller klappar mig på kinden försiktigt. Hon är så kärleksfull min dotter. så gör gon varje morgon också. klappar mig i ansiktet och ler alldeles hysteriskt. ibland får man en puss också. mitt hjärta smälter.ä av kärlek. hon är så liten men förstår ändå så mycket. Jag älskar henne mer än livet. Mim vackra, fina, snälla, smarta, kloka dotter. du och jag mot världen<3

Vårt hem

på folks begäran lägger jag nu ut lite bilder på vår lägenhet. bloggar från mobilen så jag vet inte om alla bilder får plats i ett inlägg, isåfall blir det ett till med bara bilder..






















torsdag

Idag jobbade jag 9-16. Åkte direkt hem efter jobbet (hade mamma bil igen) och mötte Nova, Linnea, Mamma och Lena i köket. Härligt med lite liv och rörelse när man kommer hem. Det är något jag kan sakna.. Lena hade med sig ett Lundby dockskåp, en gunghäst och en docksäng till Novalie som några från hennes jobb inte ville ha. Så himla gulligt att tänka på oss! Novalie ÄLSKAR ju dockhus........ Eller hennes mamma, i donno... Sen åkte mamma och Lena och istället kom Tellan. Vi käkade Taco sallad och pratade om livet, och döda sekelskiftsgubbar agerande tvättmaskiner i sekelskiftslägenheter.. Men det är en annan historia. Novalie har varit bråkig ikväll, hon ville inte somna, sen vaknade hon. Och direkt när tjejerna åkt så vaknade hon igen och bara skrek. Helt otröstligt. Jag förstod inte alls vad som var fel. Hon ville inte ha eller göra någonting. Skriket bara skär igenom hjärtat..

Godnatt

Veckorna går..

Det är fan sjukt svårt att få tid att blogga nu för tiden. Svårt att få tiden att räcka till överhuvudtaget. jag vill ge all min tid till Novalie, men det går inte för jag måste jobba också så att vi kan leva. De senaste två veckorna har det blivit extra mycket jobb då butikschefen är på semester och jag hoppar in i hennes ställe. Men det är bara roligt, jag älskar mitt jobb! Men ibland får jag dåligt samvete för att jag vaknar upp och längtar till jobbet. Jag vill ju vara med min älsklings baby. Jag vet att det är larvigt, klart man kan få längta till jobbet. Men ändå..

Jag är så otroligt tacksam för all hjälp och stöd jag får med henne nu. Farfar, Steffi, mamma, pappa, mina vänner. Som passa, hämtar, lämnar och hjälper till för att min vardag ska gå ihop innan hon får en dagis plats. Dom är underbara! Och Novalie är super lycklig att få tillbringa så mycket tid med dom :) Idag slutade jag 16, mamma tog ledigt från jobbet idag för att vara hemma med henne. Så jag kunde ta hennes bil, skönt! Det blir samma sak imorgon. Hon är bäst min mamma!


RSS 2.0