Söndag

Har jobbat 8 dagar irad så jag känner mig lite mör, men det är väldigt roligt! Imorgon ska jag jobba i Nacka butiken, väldigt trevlans ska det bli. Kul med lite ombyte ibland. Sen blir det förmodligen jobb på Tisdag också då Karro är hemma och vabbar. Men jag är ledig lördag och söndag! Det var många veckor sen jag var ledig en hel helg så det ska bli skönt, på lördag åker jag ut till landet till familjen, där även Novalie är med mormor och morfar. Dagis är ju stängt på fredag, och jag jobbar, så hon åker ut med dom så kommer jag efter på lördag :) Det är nog ingen riktig påsk utan djurö. Hon ska även få leta sitt första påskägg min lillskrutt! Ska fixa det i veckan, tips på något kul man kan ha i? Hon har inte tillräckligt starka tänder för segt godis än;) Hon kommer såklart inte fatta så mycket eller leta heller för den delen, men mamma får hjälpa lite :)
 
 

torsdag hela veckan

det suger att blogga från mobilen. det gårninte att få styckindelning och det är alltid error på sidan. någon som har förslag på någon annan bloggportal med lättare mobilblogg möjligheter?

sitter på tåget till jobbet nu. lämnade Novalie på dagis och hon bara skrattade och vinkade. stora hjärtat. idag jobbar jag bara till halv 3. dagis stänger kl 16 idag så jag ska åka och hämta henne :) brukar ju stänga på torsdagar men jag bytte så jag stänger imorgon istället då hon ändå ska till sin pappa. Vilken kanon mega mys eftermiddag/kväll vi får! Tänkte gå och handla någon god middag också. Nova hat jag fastnat för pippi, hon kan sitta i en hel timme och bara stirra. Igår hade mormor och morfat köpt en dvd spelare (med skärm, som man kan ta med sig och titta vartsom) så den kommer användas flitigt både i sängen och soffan. så kan hon titta på pippi medan mamma tittar på tvn. jag älskar ju pippi, så risken att jag hellre ser det är ju stor. men jag har en känsla av att det kan bli ett par år av pippi nu så jag tänkte försöka se så lite som möjligt nu så att jag inte tröttnar om några veckor.



HAHA

Jag har satt igång min gamla dator som innehåller dokument och musik så långt tillbaka som år 2000. Sjukt roligt. Nu hittade jag lite utklipp från en tidning som jag gjorde med några i klassen när vi gick i 8an eller 9an. Jag är glad att se att jag var rolig redan då.

"Göran har bestämt sig, han vill inte avgå, han är så maktgalen att han gör allt för att förbli statsminister- om han så måste bli kvinna!

 

Göran Persson har tagit intryck                         

av den pågående debatten om fler

 kvinnor på ledande poster inom

 industri och politik. Att Persson

 skulle avgå har aldrig varit ett

allternativ. Han trivs i rollen som

 landsfader och föredrar en roll

 som lansmoder framför avgång.

Ett första steg i förändringen är

 skilsmässan från Annika.

 Göran-Görel, kan inte både bli

kvinna och vara lesbisk. Ryktena om

 romansen med systembolagets

 chef Anita Stren är felgrundade,

 det är helt enkelt så att Persson

 lär ha sagt:

- ” om någon ska skära i mig så gäller det att vara rejält bedöva och Anita har gått om sprit för                              ändamålet.”                  

Persson uppmanar börsbolagens

 chefer till könsbyte. Sanninge

 bakom Percy Barneviks utträde

 ur ABB var enligt källor att

 Percy inte var redo för detta

ingrepp. Han har uppgett att:

-” jag har inget emot att byta kön, men skägget, det rakar jag aldrig av!”                                                     

 

Soliga måndag

Vilken fantastisk dag! Jag blir lite smått rastlös av att vara ledig men har lovat att försöka njuta av dagen, så det är precis vad jag ska göra! Har dock lite att stå i så det måste också ordnas med. Tvätten är i gång, diska kan jag inte göra än, måste köpa nya disktabletter. Men under tiden sitter jag och fixar lite bilder som är tänkt till ett collage som jag ska ta med till dagis. Sedan tänkte jag ge mig ut på en promenad innan det är dags att ta båten över till dagis kl 13.10. De skrev och frågade om jag kunde jobba i ringen idag, vilket jag såklart hemskt gärna hade gjort om vi inte skulle till bvc kl 14, det var mitt i passet så det blir svårt att styra om. Sen såg jag i kalendern att jag bara har varit ledig en dag sen vi första dagen på dagis den 25/2 så det kan vara ganska skönt att samla lite ny energi också. För att vara hysteriskt allergisk mot utropstecken så har jag börjat göra förfärligt många, det gör ont i mig! Ville bara säga det! Nej, fy.. Åter till sysslorna. ha en skön dag allihop!


Söndag igen

Novalie ligger i sängen och håller på och somnar, då passar mamman på att mysa lite i soffan. Det var mer än underbart att få hämta hem min älskling idag, lite extra underbart. När vi lämnat av bilen så gick vi hem och lagade tacosgratäng och sallad, Novalie slukade upp nästan allt, men det godaste var såsen. Knäppa unge:)
Imorgon ska jag leka supermom och lämna Nova på dagis kl 9 innan jag ger mig ut på äventyr som får bestå av att uträtta diverse ärenden och en eventuell tupplur beroende på hur natten blir. Sen ska jag hämta henne vid 13.30 för att vidare dra oss mot BVC! YES, 6 månader sedan sist och det ska bli super spännande att se hur mycket hon väger och hur lång hon är, och så blir det eventuellt en spruta också men vi får se hur dom har planerat. God kväll kära vänner!

...

lösenordsskyddat inlägg

RSS 2.0