Tiden bara rinner iväg

Det går så fort just nu. Det är inte ens 5 veckor kvar till hon ska komma. Som jag längtar! 

Är det någon som vet hur man bloggar från mobilen med blogg.se? Jag förstår absolut ingenting. Något annat som jag absolut inte förstår mig på är försäkringskassan. Jag har anmält föräldrapenning och nu måste jag ansöka också. Vilket jag absolut inte kan förstå mig på hur man gör trots att jag har id på nätet och kan göra det direkt. Det är rena Grekiskan för mig. Jag får helt enkelt ringa till dom imorgon och höra hur jag ska bära mig åt. Det är dags att fixa det nu, det är ju inte så långt kvar!

Imorgon är sista dagen på vecka 3 som Karolina är borta från jobbet. Det går bra och är roligt, hade hoppats på ett kamåanjebyte nästa vecka för att få visa vad jag kan men det blev uppskjutet till vecka 35, när jag ska gå, så det blev tyvärr inget. Men det finns massa annat att göra så jag ska inte klaga. Roligt är det iallfall. Karolina var förbi jobbet igår och lämnade en tårta till oss som hon bakat. Jätte fin! Jag tog en gaffel och käkade direkt från tårtan.. Jag gillar ju inte tårta egentligen men av någon anledning så slinker ju allt ner nu för tiden. Och det mesta är dessutom gott.. 

Imorgon ska jag bli upphämtad med båten i Åkersberga av Pappa. Det tar tydligen bara 40 min från landet med båten fick jag höra igår. Vad passande när hans typ 5 veckor semester är över. Nu passar det liksom. Han ska iallfall hämta upp mig för att sedan bege oss till landet där mamma,syster,marley och craig också ska befinna sig. Det ska bli så himla mysigt att umgås med familjen ett par dagar. Jag saknar dom så! Jag önskar självklart att Liam och Marcus kunde följa med men det blev inte så den här gången. Oj vad jag kommer sakna dom. Det känns verkligen som att L förstår att han ska bli storebror nu. Eller kanske inte just bror, men att något är pågång. Han drar ner mammabyxorna och klappar på magen samtidigt som han säger "klappa". Sen tar han ut nappen och pussar på magen. Det är så gulligt att man bara smäller av. och så vinkar han och säger "hejhej". Åh jag vill gå och väcka han nu för han är så gosig!

Nej, nu ska jag lägga mig bekvämt i soffan och glo på "bad teacher". Vi får väl se hur den är. 

Puss over and out

Sex veckor kvar till hon ska ut genom ...

Ja, de flesta vet nog vart bebisar kommer ut ifrån. Men det tåls att nämna igen eftersom jag just har kommit på att det nog kommer göra väldigt ont, och aldrig någonsin se så fint ut igen. Ja ni hörde rätt, Fint! 
Det är alltså 6 veckor kvar till min lilla bebis ska komma ut till världen. Helst får hon komma lite tidigare. Jag längtar ju så! Vi disskuterar namn hejvilt här hemma. Jag gillar ju Elvira men det tycker Mackan låter som en sjukdom. Men sen har vi ju en gemensam favorit- Novalie. Det lutar åt det, men vi får se vad hon heter när vi ser henne. Vad säger ni? 

Är nu inne på andra veckan som ställföretr, butikschef då Karolina är på semester. Det går riktigt bra! Jag kämpar på med min tjocka mage och ser till att allt går som det ska, det är riktigt roligt och jag trivs som fisken i vattnet! Jobbar 9-17 nästan varje dag, vilket passar mig perfekt då jag tycker det är skönt att komma hem i schysst tid. Dessutom går jag hellre och lägger mig i tid nu för tiden, än sover halva dagen. Så det är super bra! Sover dock inte så bra. Inatt var första gången på flera veckor som jag sov ordentligt. Vaknade 3 gånger och kissade men somnade om på en gång, vilket jag inte brukar göra. Och inga snarkningar eller ledsna barn som störde. Bara helt tyst- Underbart! Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll också, och förhoppningsvis sova hela natten. Brukar också vakna av ont i ryggen eller att hon rör sig massor där inne, vilket såklart är mysigt, men inte hela nätterna. Man blir ju så trött!

I helgen har jag ett fullspäckat scheam! På fredag efter jobbet ska jag träffa Eddie! Det var ungefär 1 år sedan vi sågs sedan sist och det är verkligen på tiden, jag saknar honom! På lördag kommer Elon hit och myser med mig, jag hoppas på fint väder så vi kan åka och bada eller något annat mysigt! Och på Söndag ska jag nog träffa Sara! Ojojoj, och på söndag kväll ska jag mysa med min älskade som är iväg på jobb hela helgen.

Jag var på Mvc igår, hade bara gått upp 1 kg sen sist för två veckor sen. så nu är det + 18 kg totalt. Ja, det är en hel del, men jag är så lycklig och min bebis mår så bra så who gives a fuck! magen var 32 cm lång och hjärtat lät jätte bra på lillan. alla värden såg bra ut och hon verkar ha rätt mycket plats att röra sig på fortfarande. Vi får väl se hur hon ligger nästa gång vi ska dit om två veckor. Då är det även dags för första föräldragrupps träffen. Spännande.

Ska lägga in lite bilder nu. Over and out









RSS 2.0