vecka 32

Vecka 32 nu. Hur fort går tiden? Det är alltså 8 veckor kvar tills jag ska trycka ut min bebis. Eller 60 dagar if you wish. Helt otroligt! Var hos Mvc igår. Var hos en ny tjej eftersom min barnmorska är på semester. Hon var jätte gullig anna-karin och berättade vad hon gjorde och vad allt var. Magen hade vuxit 3 cm sen sist jag var där för 3 veckor sedan. Från 27 cm till 30 cm, så det är alldeles perfekt. Jag hade dessutom gått upp 4 kg sen sist jag var där, vilket inte alls känns lika perfekt men jag klagar inte. Jag är gravid och då får det bli så här. Sen kan jag banta efter att jag har slutat amma och gå ner till dit jag var förut. Jag nästan längtar lite dit. Jag minns vilken kick det var varje gång man ställde sig på vågen och såg att man hade gått ner. Älskart! 

Cypern var helt underbart. Solade, badade och ÅT MAT. Massa massa mat. Jag är så glad att vi är lika matglada jag och Marcus. Vi testade ny mat varje dag och testade massa med cypriotisk mat. Riktigt mysigt hade vi. 

Har redan varit hemma i över en vecka och jobbat. Från och med nästa vecka så jobbar jag MASSOR fram till vecka 35. Alltså två veckor innan bebbe ska ploppa ut. Det ska bli spännande att se hur det går. Jag ser verkligen fram emot de här veckorna då jag har fått väldigt mycket ansvar och roliga uppgifter. Men är lite nervös över hur det ska gå med mina smärtor i ryggen. Det börjar bli jobbigt nu, men jag kämpar på med mitt bälte som jag fick låna av Sara! Underbart skönt.

Over and out




Hejdå Sverige!

God morgon People! 

Nu är det sista packningen inför Cypern. Tanborsten och laddaren som alltid är det sista som åker ner. Pass är alltid det första man packar ner. Det är lite roligt. Som att man skulle åka en vecka med bara pass, som att det liksom inte gör något om man glömmer väskan med alla kläder, pengar, musik, badrumsprodukter, bikini osv. Ja, själv skulle jag ju inte vilja resa utan det så egentligen spelar det ingen roll. Då glömmer jag hellre passet och fixar ett provisoriskt på flygplatsen än att behöva köpa allt annat nytt när man kommer dit man ska. Höhö

Vecka 30 idag! Helt otroligt. När vi kommer hem är det vecka 31. Det är alltså ca 10 veckor kvar tills jag får hålla om min lilla bebis. Somj ag längtar! Efter att ha jobbat alla dessa år i Turklandet så vägrade jag åka utomlands utan läkarintyg även fast det står att man inte behöver det innan vecka 36. Det kommer inte vara några problem med Svenskarna, men jag förstår ju att det gärna kan bli problem när man ska hem sen, så jag bad om en ett på Mvc sist ändå. Så nu känns det tryggt. Dessutom har jag fått försäkringspapper mailade till mig, så allt finns! Det ska bli otrolgit skönt att komma iväg och bara vila och ha det mysigt. Det är vi värda! Oh yes. 

Mackan tycker att mitt lugn är stressande och vankar av och an och undrar om han har packat ner allting. Han undrar också hur jag kan sitta vid datan och blogga 50 min innan vi ska åka. Lite roligt. Alla har vi våra olika sätt. 

Nu ska jag nog iallafall plocka ur sista disken och packa ner det sista innan jag sätter mig på altan och njuter av lite regn och rusk. Jag har längtat efter detta väder, synd att det kommer just när jag ska åka. 

Over and out

Puss

två dagar kvar till Cypern

Det var självaste ... vad folk tjatar om att jag ska blogga. men då har jag bara en sak att säga- KOMMENTERA DÅ!

Vecka 30 på måndag. Känns sjukt som fan. Det är verkligen inte långt kvar nu. På måndag åker vi dessutom till Cypern, vilket kan anses lite komiskt då jag lade mig ner på sängen idag och accepterade att mitt liv nog var över efter en dag i denna värmen. Jag står inte ut. Jag har varit tjock i värme förut, men aldrig på det här viset. Fy satan så varmt det är att bära runt på en annan människa! Men mysigt också såklart. I cypern tänker jag dock hålla på hopp avstånd från pool eller hav så att jag alltid kan svalka mig. 

Vi åker på Måndag och stannar en vecka. Det ska bli underbart. Vi har aldrig varit utomlands tillsammans jag och Marcus. Så det blir spännande! Det planeras utflykter förfullt, men vi får nog avvakta tills vi kommer ner och se hur det blir med allt sånt. Skulle dock vara underbart kul, så förhoppningsvis finns det någon utflykt som involverar typ en hel dag med BAD!

Det sparkar för fullt i magen och det är så mysigt. Var på Mvc i Onsdags och fick höra hjärtljuden. Häftigt! Fick även veta att jag har gått upp 3 kg sedan sist för 5 veckor sedan. Så nu är det 13 kg totalt. Oups.. Och magen hade växt från 24 cm till 27, vilket var helt enkligt kurvan så hon var nöjd. Dessutom hade mina värden höjts och såg bättre ut. Så järntabletterna hjälper! 

Okej, nu har jag pausat det här inlägget TVÅ gånger för att springa och skita. Vad fan har jag käkat idag? Jag förstår inte. 

Dags att bada lillen och käka lite. Over and out


RSS 2.0