Lördag mysdag

Vilken dag! En väldigt bra sådan! Jag brukar ha lite helg ångest annars, iallafall om vi inte gör något. Barnen blir så uttråkade och gnälliga då, men när vi hittar på något så är det ju såklart super mysigt att alla är samlade. Dock orkar inte alltid M det efterdom han går upp 3.45 varje dag i veckorna. Förståeligt men ändå. Men idag tog vi oss ner på stan och kollade in loppisen i folketshus. Det var så jäkla trångt och varmt där inne så jag blev mest irriterad, L sprang bara iväg och N tyckte inte det var kul så ja vi gick därifrån. Såg inte ut som att det fanns så mycket till barnen ändå. M köpte däremot någon snapstunna från 1938 som var svenskt tenn märkt. De ska tydligen vara värda en del så han var nöjd.

Sedan gick vi till babyproffsen för att prova vagn åt Liam. Han behöver ju en smidig enkel sulky som inte är så tung och otymplig, den här veckan har vi lånat den som han har hos sin mamma men det kan vi ju inte göra jämt så. Vi tänkte också köpa en till Nova som hon kan ha i sommar men det skulle bli så äckligt dyrt och hon är egentligen inte i BEHOV av en, det är mer vi som tycker det skulle vara skönt liksom. När vi dessutom behöver köpa en dyna till hennes befintliga vagn så sved det lite extra. Därför beslutade vi för att köpa en lite reälare vagn till L och ingen alls till Nova, bara en dyna. Tanken är då att om vi behöver ha den till Nova nånting varannan vecka när inte L är här så kan ju hon låna hans, och om typ 6-8 mån kommer Liam inte sitta i vagn längre och då kan hon ta över den. När vi kom på det så kändes det helt sjukt att vi ens funderat på att köpa två stycken. Det här blir ju kanon! Han fick efter mycket övervägande en baby travel rio vagn. Den har bara ett dubbelhjul där fram så den är väldigt lätt och smidig att köra, dessutom har den helt handtag och mugghållare i fram som Mackan tycker är super viktigt haha. Så det var lite winwin. Bilder kommer :)

Sen gick vi till hamnen där det var lite tivoli och marknad. Några barn attraktioner, lite lotter och några stånd. Jag var där exakt samma datum förra året med Jacke och Linnea, då var jag gravid. Mysigt <3 Vi kastade pil och vann nallar och bilar åt barnen och köpte två blueray filmer. mysmys igen!



så jäkla fin bild på Nova när hon badade med pappa och Liam häromdan



Novalies nya dyna. Skit fin, jag älskaren!



Liams nya fina vagn!

Kommentarer
Postat av: Siri

Jo hon ligger kvar, men baljan är typ för liten så hon kan väl inte göra så mkt annat.. haha.. de va nog sista gången hon bada i baljan.. nästa gång får de bli badkaret och då kör vi nog med badstol (vi har ingen badstol men man kan ta av benen på vår matstol.. så tänkte ta sitsen därifrån så hon kan sitta i badkaret :P)

2012-05-05 @ 19:18:29
URL: http://minbebis.com/blogg/mammasiri
Postat av: siri

Ja precis en sån vit ikeastol.. Brukar kunna gå att köpa för 50 kr. Kolla barnsidan om nån har en sån.. Brukar kunna finnas på loppisar också, typ som roslagsstoppet nästa helg :)

2012-05-05 @ 20:08:30
URL: http://minbebis.com/blogg/mammasiri
Postat av: siri

Haha ja de skulle ju va snyggt me den som kortärm/ben.. Haha :) nästa helg är de ju på roslagsstoppet... :)

2012-05-05 @ 21:22:27
URL: http://minbebis.com/blogg/mammasiri

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0