Öppna förskolan

Nu är helgen över och älskade Malin har åkt hem till sitt Göteborg igen. Det var en väldigt lugn och mysig helg. Nu flyttar hon snart till Turkiet så vi ses nog inte på länge. Tråkigt, men kul att vi hann ses innan iallfall. 

Idag har vi fixat och pysslat jag och Nova. Sen besökte vi som vanligt öppna förskolan och träffade de andra barnen. Jag tycker det är super kul att gå dit och det är ju något vi gör varje vecka. Det är roligt både för Novalie och mig, hon rör massa på sig och socialiserar sig på sitt eget sätt, vilket gör henne väldigt trött efteråt. Sköönt! Det är något som jag vill fortsätta med tills hon blir större. Tror det är bra för hennes utveckling. och framförallt så kommer det snart börja bli väldigt kul för henne, just nu är hon mest nöjd liksom :) 

Imorgon ska vi gå på babysim i vanlig ordning. Men den här gången får vi sällskap. Linnea kommer hit och följer med oss, det ska bli jätte mysigt! Och jag hoppas hon kan ta lite kort tihi. Sen åker vi hem hit och käkar lite lunch och pratar ikapp. Sen kommer även min kära mor och far efter jobbet. En riktigt bra dag med andra ord! 

Onsdagen hade jag också planerat men det verkar som att det blir lite ändringar där. Men dagen ska iallfall starta med att jag och Sara ska gå på mammagympa. Då tar man med sig barnen och har dom på en filt i mitten. Det ska bli spännande! Sedan får vi se vad dagen bjuder på. 

På Torsdag blir det sjukgymnasten för Novalie, följt av babymassage med föräldragruppen. Om mackan är ledig så ska han följa med. På kvällen ska jag och Sara förhoppningsvis gå på bio om Marcus inte jobbar. Hoppas! 

Nej nu ska jag sluta skriva för mackan har gjort kyckling toast med as god dressing som vi ska käka till en film om någon cancersjuk snubbe.

Fyfan vilket tråkigt inlägg. Sorry.

PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0