Veckans resultat ; -5 kg. -8cm midjan. -4c...

20120423_065941 (MMS)

Veckans resultat ; -5 kg. -8cm midjan. -4cm lår. Jag är såklart nöjd och framförallt ser jag resultat i spegeln, magen är inte lika uppsväld. Men jag kan inte låta bli att tycka att det ändå går lite sakta så denna här veckan ska jag testa att ta bort alla bär till frukosten och se om det ger bättre resultat. Men overall nöjd!


Kommentarer
Postat av: siri

Men vad bra!! -5 kg på en vecka?! Hejja lchf.. Varje gång.. Aa eller båda gångerna då som ja börjat med LCHF har jag fått sluta.. För ja blivit med barn.. Haha.. Undrar om man kan köra lchf när man är gravid? Hade tänkt gå på Friskis.. Men de där gymmet lät ju bättre, billigare tas tacksamt emot.. Vart ligger det nånstans? Ska nog köpa gymkort där istället då ju :) kan vi ju gå tillsammans å träna nån gång :) dock vet ja inte alls hur man tränar när man är gravid.. Så för att inte göra nått som skadar så hade ja mest tänkt cykla/ crosstraina.. Om dom har sånt där?



KrAm

2012-04-23 @ 07:42:08
URL: http://minbebis.com/blogg/mammasiri
Postat av: siri

Hehe okej.. Ja men fem kilo på tre veckor är väl bra det med :) och som du sa man år ju gå på måtten också å inte stirra sig blind på vågen.. Alltså gymmet låter ju för bra för att vara sant.. Är det bemannat? Kanske skulle gå dit och provträna :) men jag är så feg när man ska gå nånstans själv sådär.. Haha jag lanske får hänga på dig när du går nästa gång? :)

2012-04-23 @ 09:28:24
URL: http://minbebis.com/blogg/mammasiri

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0