Kyckling gryta
Rostad curry & kyckling gryta
3 stora kyckling fileer
½ zuccini
1 paket bacon
1 röd paprika
2 gula lökar
4 färska sparrisar
Stark curry krydda
2 Kyckling buljonger
5 dl Vispgrädde
2,5 dl vatten
salt
peppar
lite färsk basilika
Hacka kyckling fileerne i lagom stora bitar. Rosta grönsakerna i en het panna med olivolja och smör. salta peppra. När grönsakerna är gyllenbruna och fått fin färg, lägg över dom i en större kastrull. Stek bacon, lägg sedan över dom i samma kastrull. Stek kycklingen, lägg sedan över i samma kastrull. (allt måste stekas var för sig, annars kokar det)
Gå på med grädde, vatten, buljongen. Värm olivolja i stekpanna, ha i en msk av den starka curryn. Låt fräsa snabbt ca 30 sek. lägg över curryn i grytan. Låt koka 10 min. Ha i lite soja mjöl.
Hacka basilika och ha på toppen innan servering.
3 stora kyckling fileer
½ zuccini
1 paket bacon
1 röd paprika
2 gula lökar
4 färska sparrisar
Stark curry krydda
2 Kyckling buljonger
5 dl Vispgrädde
2,5 dl vatten
salt
peppar
lite färsk basilika
Hacka kyckling fileerne i lagom stora bitar. Rosta grönsakerna i en het panna med olivolja och smör. salta peppra. När grönsakerna är gyllenbruna och fått fin färg, lägg över dom i en större kastrull. Stek bacon, lägg sedan över dom i samma kastrull. Stek kycklingen, lägg sedan över i samma kastrull. (allt måste stekas var för sig, annars kokar det)
Gå på med grädde, vatten, buljongen. Värm olivolja i stekpanna, ha i en msk av den starka curryn. Låt fräsa snabbt ca 30 sek. lägg över curryn i grytan. Låt koka 10 min. Ha i lite soja mjöl.
Hacka basilika och ha på toppen innan servering.
Kommentarer
Trackback